WIN: Verslaving!

winwinwinOnlangs bedacht ik me dat Mijn B.I.E.B. nog wel eens een winactie kon gebruiken … En alsof ze bovennatuurlijke mind reading powers had (wat best kan, want je weet maar nooit met fantasyauteurs!), stelde Patricia van NineSisters.nl niet veel later daarop voor om samen een giveaway van haar YA-boek Verslaving te organiseren, yihaaa! #mindblown

Mijn recensie van dit originele verhaal van eigen bodem en mijn interview met schrijfster Patricia heb je natuurlijk al gelezen, en nu maak je dus zélf kans om Verslaving aan je boekenkast toe te voegen!

Vul de a Rafflecopter giveaway
in, you know the drill!

19 thoughts on “WIN: Verslaving!

 1. Wat leuk! Ik doe graag mee 😀 Mijn verslaving is (echt waar) thee. Ik drink soms een stuk of 10/12 koppen per dag, terwijl ik vroeger altijd heel weinig dronk. Maar heel eerlijk gezegd vind ik mijn verslaving niet zo erg, want ik vind het heel erg lekker 😀

 2. Ik doe meeee 🙂 ben al een tijdje nieuwsgierig naar het boek!
  Mijn grootste verslaving is snoepbanaantjes. Ik kan me daar letterlijk geel aan vreten. Ik vind ze zo ontzettend lekker! En dan bedoel ik die chemische zoete dingen 😉

  Ik heb alle Rafflecopter onderdelen gedaan:) *fingers crossed*

 3. Mijn verslaving is muziek luisteren. Ik luister muziek terwijl ik die dingen doe niet genoemd worden volgens de rafflecopter 😛 , schrijf, huiswerk maak of teken.

 4. Wat een leuke actie weer! Mijn verslaving zijn alle koekjes die ook maar chocolade bevatten… Ik ben een ongelofelijke snoeper! Erg… 😉

 5. Leuke winactie! Ik zag een tijdje geleden de trailer van dit boek en ik ben echt nieuwsgierig geworden naar dit boek! Nu duimen maar!

  Mijn verslaving is social media… Zo ben ik ook bij deze winactie gekomen.. Ik zit veel te veel op Twitter, Facebook en Instagram.. :$

  • Mijn verslaving is bloggen (zeg maar alles wat daarmee samenhangt dus ook bezig zijn met lay-out etc.), ik kan er de hele dag mee bezig zijn als ik dat wil (zelfs als het niet uitkomt haha).

 6. Leuke actie! Ben zeer benieuwd naar dit verhaal!
  Mijn verslaving (heb er volgens mij een hoop) is het volgen van blogs en dan vooral van diegene waar we dat ene woord niet van mogen noemen, maar ook haakbloggers zorgen voor wekelijkse inspiratie! Dus bij dezen iedere blogger die zich aangesproken voelt, blijf heerlijk bloggen en anderen (zoals ik) inspireren om die verboden woorden volop in de praktijk te brengen!

 7. Mijn verslaving is taal. Ik vind de Nederlandse taal heel mooi en tof in elkaar zitten en zo. Ik houd van taal en die in de vorm van verhalen, of het nou gesproken boodschappen zijn of geschreven artikelen/blogs of een verhaal in boek-vorm gegoten! (Speel ik nu vals? Om te laten weten dat ik dit boek wil winnen, moet ik wel zeggen dat ik van boeken houd!)

 8. Leuke winactie, ik doe mee, lees het boek graag samen met puberdochter!
  Mijn verslaving is vooral lezen, maar ook snoepen en online zijn.

 9. Oei, Verslaving! Oppassen geblazen, dat kan verslavend werken! Ik ben gek op dropjes (echt niet verslaafd hoor, a hum). Zou dit verslavende boek graag lezen!

 10. Er zijn stiekum best een hoop dingen waar ik moeilijk zonder kan ;-), chocola, thee (liters per dag), spa rood, wortels, paprika :-D, heerlijk allemaal!!! Ik ben ik wel een beetje verslaafd aan informatie (nieuws onder andere).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s