TTT: Top 10 boeken die van mij verfilmd mogen worden

ICarly Reading

Boekverfilmingen zijn gevaarlijke wezentjes … In sommige gevallen verpesten ze alles (spreek me niet over deel 1 van The Hunger Games of over Jennifer als Katniss in het algemeen, want dan ga ik echt huilen over alle manieren waarop dat boek TOTALLY RUINED is voor mij) en in andere gevallen zijn ze een gekoesterde uitbreiding van je fandom (Twilight <3).

Toch kunnen we het niet helpen om verslaafd te zijn aan boekverfilmingen. Het zit in ons DNA verweven. Deze 10 boeken mogen van mij dan ook gerust een verfilming krijgen …

  1. Angel van L.A. Weatherly: Als je intussen nog niet weet 7991200dat dit één van mijn favo trilogieën is, heb je niet goed opgelet.
  2. Tiger’s Curse van Colleen Houck: Deze wordt al verfilm, yihaa! Maar er is nog geen concreet nieuws over, uitgezonderd de regisseur.
  3. A Discovery of Witches van Deborah Harkness: Ook voor deze trilogie kwam onlangs het verlossende nieuws: de film is dan wel afgeblazen, maar de serie wordt door BBC geproduceerd EN DAT IS NOG BETER!
  4. Need van Carrie Jones: Deze pixieboeken zouden volgens mij superleuk zijn als tienerserie à la Vampire Diaries, maar dan met meer lol.
  5. Gone van Michael Grant: Momenteel lees ik deel 3 uit deze reeks … Een film zou best cool kunnen zijn, denk ik!
  6. Endgame van James Frey: Yes please.
  7. 18302455The Circle van Dave Eggers: Oh alsjeblieft, dit moet toch wel ooit een film worden! Zou echt geniaal zijn. Komaan komaan komaan.
  8. The Lunar Chronicles van Marissa Meyer: Maar dan wel liever een serie dan films. Toch?
  9. Origin van Jessica Khoury: Dit verhaal dat zich afspeelt in de jungle zou echt perfect verfilmd kunnen worden. Het is spannend, romantisch … Everything you need!
  10. Fangirl van Rainbow Rowell: Maar dan moet de fan fiction OOK wel in beeld gebracht worden hé!

Volgende week mee TTT’en? Hier vind je het overzicht van de onderwerpen!

5 thoughts on “TTT: Top 10 boeken die van mij verfilmd mogen worden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s