Book haul februari

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oeps, ik heb me weer een beetje laten gaan afgelopen maand, met 5 boeken als resultaat. Dat vinden jullie vast niet zo veel, maar gezien ik me voorgenomen had een tijdje te minderen met bookshoppen en februari een extra korte maand is, is het eigenlijk toch wel weer té veel :-p Maar whatevs, ik ben superblij met m’n nieuwe boekjes!

De Watersong-serie heb ik nu compleet, evenals de Bloodlines-boeken van Richelle Mead, want The Ruby Circle is het laatste boek over Sydney en Adrian. Tenslotte kocht ik ook Throne of Glass (voor amper 4 euro!) want deel 2 – Crown of Midnight – had ik al en tja, aan een deel twee heb je nu eenmaal niet zoveel zonder eerst het begin van de serie gelezen te hebben!

Kochten jullie meer of minder boeken als mij deze (korte) maand?

11 thoughts on “Book haul februari

  1. Oooooh, vier euro voor Throne of Glass? Via TBD? *surft naar website om te kijken* Ben heel benieuwd naar wat je ervan vindt! Hij staat ook nog op mijn TBR.

  2. Mijn bestelling bij Bol.com telt eigenlijk niet mee vermits ik die boeken met een gewonnen waardebon betaalde. Dat waren er twee, maar ik deed ook nog twee koopjes in de kringloopwinkel en kon niet weerstaan aan een aanbieding van de 5 kookboeken van Jeroen Meus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s