Uncategorized

Boek review: Tweedehands Vleugels

“Noem het maar gerust een sprookje met vleugeltjes” (Nikita, SensitiveBookNerd)

πŸ™‚

Hoi allemaal! Het heeft lang geduurd, maar ik heb uiteindelijk Tweedehands Vleugels kunnen uitlezen. Het handige aan niet naar school kunnen door pijn is dat je veel kan lezen. Op sommige momenten raak ik de sofa niet uit van de pijn, dus dan is lezen een van de weinige opties om te doen. Niet dat die met tegenzin word gedaan door me πŸ˜‰ Vandaag ga ik jullie dus vertellen wat ik vond van Tweedehands Vleugels, geschreven door Vanessa Gerrits die ook een blog heeft. Ik twijfel er niet aan dat jullie de blog kennen, zij is namelijk schrijfster van de blog β€˜Mijn Brein is een Boekenkastβ€˜. Ik heb het boek voor de verandering trouwens op mijn iPad gelezen.

https://mijnbreiniseenboekenkast.files.wordpress.com/2014/01/tweedehandsvleugelssmallcover.jpgMax heeft nieuwe vleugels nodig. En als Kraai – een wezen dat deels mens, deels monster en deels machine is – kan dat alleen maar door ze te stelen van…

View original post 487 more words

Advertisements

One thought on “Boek review: Tweedehands Vleugels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s