SSS: Super 6 plekken om te lezen

tumblr_ni12ntnEnK1tn7qv5o1_500

Het is zaterdag. Ik luister naar Mumford and Sons, de soundtracks van Frozen/Into the Woods en natuurlijk de nieuwe Taylor Swift. Ik lees in Bitterblauw, herwerk mijn cv, ga straks nog wat schrijven aan mijn chicklit en doe tussendoor de was. Ik heb inmiddels al een mini English breakfast achter de kiezen en sip van een flesje water. Zwemmen heb ik vandaag geskipped. Luie zaterdag dus. Maar voor de SSS van BookBabbles maken we graag nog even tijd!

Super 6 plekken om te lezen:

  1. In de zetel, aan de zonnige kant wanneer het mooi weer is
  2. In de zetel, aan de kant bij de lamp, wanneer het donker is buiten
  3. In bed met een e-reader
  4. In een rustige trein
  5. In een stiekem hoekje wanneer iedereen denkt dat je iets ijverigs aan het doen bent
  6. … ? Iemand nog een suggestie voor nummer zes? 🙂

7 thoughts on “SSS: Super 6 plekken om te lezen

  1. In zo’n geweldige halfronde stoel die je aan het plafond kan hangen (rond zwaaiend en rondjes draaiend). Jammer genoeg heb ik er geen. Leuke blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s