Supernatural Tag by CravingPages.nl

Mijn Supernatural-obsessie begon in 2010, toen ik een serie nodig had om op de trein te kijken toen ik naar mijn stage in Brussel ging. Lijkt echt eeuwen geleden! (Is het ook, damn ik ben oud). Hoe dan ook, intussen is Supernatural één van mijn favoriete series en heb ik ook mijn vriend en zus ermee besmet. Dus toen ik deze Supernatural-tag bij Joany spotte, vatte ik meteen de koe bij de horens, of euh, het zwaard bij het heft:

tumblr_mjjgelEHKk1s1ucvoo1_500

1.) De Colt: als je een fictief voorwerp in het echt kon hebben, wat zou je dan kiezen? The Golden Fruit uit The Tiger Saga van Colleen Houck, want het lijkt me echt geweldig om zomaar om eten te kunnen wensen :’) Al zou ik dan ook een magische liposuctiemachine ofzoiets erbij moeten krijgen …

2.) De Impala: als je een fictief vervoersmiddel in het echt kon hebben, wat zou je dan kiezen? Die zwevende boot van Ravka lijkt me wel cool, maar ik kom nu even niet op de naam (en ik ben te lui om het op te zoeken, oeps).

3.) Crowly: een slechterik you love to hate. Raziel uit The Angel Trilogy is echt zaaaaaaalig kwaadaadig. Het helpt ook dat ik me hem afwisselend inbeeld als Sean Bean en als Tom Hiddleston, hmmm.

tumblr_n56nj6nO6B1tw0a3jo1_r1_400

4.) Sam and Dean: twee personages uit verschillende boeken die een perfect team zouden vormen in de strijd tegen het kwaad. Oh, deze is moeilijk! Hmm, ik denk dat ik kies voor Rose Hathaway van Vampire Academy en Evie van Paranormalcy. Ze zouden sowieso goed met elkaar overweg kunnen omdat ze allebei supergrappige kick-ass beauties zijn – ook niet onbelangrijk als je samen de wereld moet redden enzo.

5.) Dean and Cass: twee personages uit verschillende boeken die een perfect koppel zouden vormen. Oh wacht, dit is al eens een tag of TTT of zoiets geweest – niet? Ik denk dat ik toen gekozen heb voor Roar uit Under The Never Sky en Teresa uit The Maze Runner omdat … ze allebei gewoon beter verdienen, en ze niet moeten weten van de bullshit van anderen. Keeping it real!tumblr_n0otvwkj5Q1tqgo2yo1_500

6.) Bobby: je favoriete fictieve mentor-figuur. Oh, pfoeh, moeilijk … Mr Kadam uit Tiger’s Curse is momenteel de eerste die in me opkomt, dus dat zal dan wel onbewust mijn favoriet zijn! Alleszins NIET Neferet uitHouse of Night if ya know what I mean, haha. Oh, en Uncle Jeb uit The Host natuurlijk!

tumblr_m30y5zpqFB1qhhugoo1_500 (1)

7.) De Angel tablet: een van de beste boeken die je ooit hebt gelezen. The Hoooooost. Stephenie Meyer, schrijf toch nog eens iets aub, aaaaaargh!

tumblr_mgpbveC6241rziwwco1_500

8.) De Demon tablet: een van de slechtste boeken die je ooit hebt gelezen. Hush Hush van Becca Fitzpatrick. Wat. Een. Bagger.

9.) Shapeshifters: een boek dat in het buitenland is verschenen met een mooiere cover. The Hunger Games. Ik word telkens weer slechtgezind van die trut met de groene ogen op de Nederlandse cover. KATNISS HEEFT GEEN GROENE OGEN!!! (Gelukkig zijn er nu ook Nederlandstalige uitgaves met de originele covers – oef)spn

10.) Hunters: een personage waar je jacht op zou willen maken (deze vraag mag iedereen vrij interpreteren ;)) Oeh … haha … wat ga ik hier nu eens op antwoorden … Ik ga toch voor de negatieve interpretatie en kies Drake (Zweephand) uit Gone. Gimme the gun, Imma finish this bastard!

tumblr_reply_mfnyh3A9E51rtezps

11.) De auteur: een boek waarvan je heteinde mijlenver aan zag komen. [OPGELET VOOR VAMPIRE ACADEMY SPOILERS]: Het einde van Vampire Academy als Lissa koningin wordt, dat was echt wel een ‘oh heeeeus?’-momentje.

tumblr_m6g05fJyZL1rziwwco1_250

12.) Castiels regenjas/trenchcoat: een boek wat er beter uitziet zonder dustjacket. Alice In Wonderland is zowel met als zonder dustjacket een extreem sexy boek!

13.) Carry on wayward son: zet je playlist op shuffle en speel het eerste nummer – voor welk boek is dit de ideale soundtrack? Playlist … Shuffle? Jullie jongeren met jullie gekke woorden ook altijd! Ik zal dan maar gaan voor het liedje dat momenteel aan het spelen is door mijn headphones en dat is Entanglement van Imogen Heap, een afgewezen soundtracknummer van Breaking Dawn part I, dus dan weet je ook al meteen bij welk boek het goed past ^^

tumblr_n2996wuIeT1rziwwco1_250

14.) Charlie: je ultieme fangirl/fanboy moment tot op heden. Het einde van de laatste Twilight-film: tranen à volonté!

tumblr_inline_n10p5qKs0d1r4iw8x

15.) Een nog eentje om het extra moeilijk te maken: Mary, kiss, cliff – Sam, Dean, Castiel? Kiss Dean, Marry Sam, Kill Castiel – DUH! Is er een andere manier dan om dit vraagstuk op te lossen? (a)

12 thoughts on “Supernatural Tag by CravingPages.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s