De meest romantische boeken voor Valentijn

book-love (1)

Hallo cliché-blogpost, joehoe! Tja, Valentijn is dan ook de feestdag der clichés, dus laten we maar lekker meedoen met dit lijstje van de meest romantische boeken, telkens met een zwijmelwaardige quote erbij!

  • Tiger Saga van Colleen Houck: “I decided to find you, throw myself at your feet, and beg you to have mercy on me. Honestly, I’ll accept whatever you choose, Kelsey. Just don’t ask me to live apart from you again … I can’t.”
  • The Host van Stephenie Meyer: “It’s not the face, but the expressions on it. It’s not the voice, but what you say. It’s not how you look in that body, but the thing you do with it. You are beautiful.”
  • The Selection van Kiera Cass: “True love is usually the most inconvenient kind.”
  • Angel Trilogy van L.A. Weatherly: We lay in silence for a awhile; Alex’s arms felt so warm and safe that I was starting to get sleepy. “Say something in Spanish,” I mumbled. He kissed my hair. “Te amo, Willow,” he said quietly.
  • Paranormalcy van Kiersten White: “I scooted over, patting the bed next to me. “No such luck. And now you get to watch forty straight hours of Easton Heights with me!” He turned on the first disk, shaking his head, then got onto the bed next to me. “Small price to pay for getting to hold your hand.”
    I wasn’t cold anymore.”
  • Bloodlines-boeken van Richelle Mead: “The center will hold.”

En als afsluitertje natuurlijk een klassieker …

  • Twilight van Stephenie Meyer: “Your hair looks like a haystack…but I like it.” & “Stupid shiny Volvo owner” ❤ PURE ROMANTIEK ZEG IK U!

PS: Ik wou er ook een citaat van de Allerzielen-trilogie bij zetten, maar Deborah Harkness is blijkbaar zo lame om Goodreads te verbieden haar citaten online te zetten, wat ik zéér onnozel vind, just sayin -_-

Verder liefde, liefde, hartjes, hartjes, wat een romantische blogpost, waaaauw! Happy Valentine iedereen die het viert! (En iedereen die het niet viert: niet zagen tegen de rest van ons!)

3 thoughts on “De meest romantische boeken voor Valentijn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s