SSS: Super 6 boeken die beter waren dan verwacht

7740152De SSS wordt elke week georganiseerd door BookBabbles en is de ideale blogvulling als je net als mij even geen inspiratie en weinig tijd hebt ;-p Leuk onderwerpje weer deze week: zes boeken die beter waren dan gedacht. 6 meevallers op een rijtje dus!

Super 6 boeken die beter waren dan verwacht:

  1. Het Leven van Jenna Fox: Lage verwachtingen, hoge inlossing! Dit boek is er echt eentje die me bijgebleven is, ondanks het feit dat ik ‘m zomaar onoverwogen kocht op het Boekenfestijn. One of my favs!
  2. Een Andere Wereld: Ik had echt suuuuuuperlage verwachtingen van dit boek van Salla Simukka omdat ik deel 1 echt een dikke flop vond. Gelukkig was deel twee véél beter! Nog steeds maar een drietje, maar toch een meevaller als je ‘t mij vraagt.
  3. Pandemonium: Deel 1 (Delirium) vond ik bwaaa. Deel 2 vond ik wauw! Benieuwd of deel 3 mijn verwachtingen gaat inlossen of me net grandioos teleurstellen … It could go either way, I guess!
  4. Vergeet mij (niet): Ik was zeker benieuwd naar dit boek, maar vanwege de cover had ik geen hoge verwachtingen. Wat een fijne meevaller toen ik dit verhaal de volle vijf sterren kon geven!
  5. Torment/Kwelling: Weer zo’n geval van een serie waar ik totaal niet overtuigd was van het eerste deel, maar die wel gaandeweg beter werd. Oef!
  6. The Charge: Zo’n boek waar ik toevallig een gratis digitaal leesexemplaar van kreeg, maar dat heel leuk bleek te zijn!

6 thoughts on “SSS: Super 6 boeken die beter waren dan verwacht

  1. Ik vond een andere wereld ook veel beter dan het eerste boek.Ik had nogal lage verwachtingen bij het boek Avry van V Snyder ( of nu ja ik dacht gewoon dat het niets voor mij zou zijn) en uiteindelijk vond ik het een heel goed boek.

  2. Leuk lijstje, al heb ik al jouw boeken nog niet gelezen, haha. Al heb ik Torment wel nog hier liggen, die ga ik binnenkort lezen, haha.
    een boek dat ik wel beter vond dan verwacht was Zwart als Ebbenhout van Salla Simukka en verder moet ik eerlijk zeggen dat er even niks in me opkomt, haha. Het is makkelijker om boeken te bedenken die meer tegenvielen dan je het verwacht dan boeken die meevielen xD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s