Boekgewoontes waar ik lekker niet aan meedoe

nope

 • Lezen in bad. Nope.
 • Muziek luisteren tijdens het lezen. Nope nope nope.
 • Waargebeurde verhalen lezen. Nope!
 • Eten of drinken tijdens het lezen. Nope, zelfs geen thee.
 • Een TBR-jar. Noperssss.
 • Een boek in één keer uitlezen. Nope. (Al wou ik wel dat ik het kon!)
 • Alle boeken van een reeks na elkaar lezen. Nope. 

Samengevat: NOPE!

tumblr_mboslkhUZ01riae2mo1_500

23 thoughts on “Boekgewoontes waar ik lekker niet aan meedoe

 1. Zo af en toe wil ik nog wel eens wat snoepen tijdens het lezen, maar ik vind het wel lastig dus meestal eet en drink ik niks. Verder herken ik me een klein beetje in een boek in een keer uitlezen (al doe ik dat niet vaak). De rest doe ik ook niet.

 2. Lezen in bad heb ik één keer geprobeerd en ik vond het allesbehalve ontspannend. Als ik alleen thuis ben staat er nooit muziek op wanneer ik aan het lezen ben én waargebeurde verhalen zijn absoluut niet aan me besteed. Die beruchte TBR-jar kan je hier ook niet terugvinden en het achtereenvolgens uitlezen van een volledige reeks … tja, daar heb ik gewoon de tijd niet meer voor. Ik heb het in het verleden echter wel gedaan met zowel de Harry Potter, Twilight en Southern Vampire Mysteries

 3. Lezen in bad doe ik ook niet, veel te bang dat mijn boek in bad valt en dat vind ik zonde.
  Ik luister niet echt naar de muziek, maar die staat wel vaak aan als ik lees.
  Waargebeurde verhalen mag ik graag lezen.
  Eten en drinken tijdens het lezen doe ik wel.
  Een boek in één keer uitlezen lukt me zelden, dan moet het een dun boekje zijn, dikke boeken lukt me niet.
  TBR-jar doe ik ook niet aan.
  Als het kan, probeer ik wel een serie achter elkaar te lezen.

 4. Wat een geweldig onderwerp, dit! 😉
  Ik lees ook niet in bad (ten eerste hebben wij geen bad, ten tweede wil ik gewoon niet dat mijn boeken gekke ideeën gaan krijgen over zwemmen), lees ik tegenwoordig ook geen boek meer uit op 1 dag, deels omdat het ergens zonde is van het boek (want dan gaat het wel heel erg snel enzo) en deels zonde van mijn dag, want ik kan nog zoveel andere dingen doen! Ook heb ik geen TBR-jar, ik zie vanzelf wel welk boek ik ga lezen, gewoon omdat ik daar zin in heb.
  Verder draai ik af en toe wel muziek (instrumentaal), heb ik vaak een kop thee naast mij staan en lees ik vaak een serie het liefst wél achter elkaar, vanwege het “ik MOET weten hoe het verder gaat!”-gevoel. En waargebeurde verhalen; die vinden mijn boekenkast ook niet snel. Heel af en toe wel, maar niet zo vaak als andere genres.

 5. Ik zit soms met een bakje chips een boek te lezen, maar dat is niet echt een goede combo :p Telkens handen aan broek afvegen – anders wordt het boek vies D:
  In bad lezen vind ik soms nog wel leuk om te doen, maar alleen als ik echt een luie dag heb xD Maar muziek tijdens het lezen… Oh hell no!

 6. Hihi, ik lees bijna alleen máár in de badkuip. Vind het heerlijk, het bad is echt mijn ‘me-space’. Heb nog nooit een boek/mijn e-reader/smartphone laten vallen, ik ben gewoon voorzichtig. 😀

 7. Ha, sommige dingen zijn wel herkenbaar! Muziek luisteren tijdens het lezen doe ik zelden. En als het al zo is, dan is het niet omdat ik dat zelf heb opgezocht. En waarvan ík wel zou willen dat ik het kon? Een hele serie achter elkaar lezen!

 8. Haha boek in bad is inderdaad heel onhandig, paar keer geprobeerd maar inderdaad geen aanrader als je niet wil dag je boek mag wordt en de bladzijden gaan krullen! De rest van het lijstje doe ik eigenlijk wel soms (A)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s