Book haul januari

Deze maand ben ik niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit gegaan! Ik heb namelijk ‘amper’ 4 boeken gekocht/gekregen/gewonnen, maar er zitten wel enkele lekkere dikke exemplaren tussen en het zijn ook gewoon stuk voor stuk toppers, elk op hun eigen manier:

bookhauljanuari

  1. Hype topper: Endgame van James Frey (gewonnen dankzij Zonenmaan met de Boekadventskalender en blij dat ik ermee ben! Finallyyyyyy)
  2. Selfpublished topper: United van Nadine Allewijn (gekocht op Bol.com samen met The Ruby Circle, maar die is morgen denk ik pas uit dus ik ben nog ‘in blijde verwachting’ van deel 2 van m’n pakket)
  3. Feel good topper: Ik wist het van Chantal van Gastel (gekocht met kerstmisboekenbon Standaard Boekhandel omdat ik er al zoooooo veel goeds over hoorde en omdat de cover erg mooi is ^^)
  4. Eigen bodem topper: Argadwyn (spel ik dat juist? :-p) van Femke Dekker (gewonnen bij NineSisters voor de kerstgiveaway, woohoo!)

Niet zo veel dus, maar toch een erg goede buit vind ik zelf!

Hoeveel boeken kocht jij deze eerste maand van 2015?

7 thoughts on “Book haul januari

  1. Ik kocht 8 boeken in de eerste maand van 2015, daar ben ik niet geheel ontevreden mee. En ik heb een groot deel van de boeken al gelezen en die zijn me bevallen.

  2. Ik blijf Endgame maar een vaag boek vinden. Heb het zelf niet gelezen, maar ik heb – na miljoen keer de achterflaptekst te lezen – geen idee waar het over moet gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s