Ontdekt: The Night Shift

In de rubriek ‘Ontdekt’ zet ik regelmatig mijn leukste ontdekkingen van het moment voor jullie in de kijker: een leuke website of webshop bijvoorbeeld, maar vandaag wil ik weer eens een toffe nieuwe serie introduceren. The Night Shift!

17943

Al wie houdt van ziekenhuisseries maar die toch de buik vol heeft van Grey’s Anatomy-drama, moet zeker eens overwegen aan deze reeks te beginnen. Je volgt een team van jonge (en knappe *winkwink*) dokters die de nachtshift op zich nemen in een klein ziekenhuis in San Antonio. Velen van hen waren vroeger legerartsen in Afghanistan. Dat ze de medische truukjes die ze tijdens de oorlog geleerd hebben toepassen op hun patiënten terug thuis in Amerika, zorgt voor wrevel bij de administratie maar ook voor heel wat spectaculaire reddingen en spannende momenten. Dit geeft de serie toch net die extra dimensie tov andere ziekenhuisseries.

Oh, en had ik al gezegd: hallo knappe dokters?


 

bannerzilverenvleugels

2 thoughts on “Ontdekt: The Night Shift

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s