5 series die (veel!) te vroeg gecancelled zijn

“Wattttt? NEE! Hoe kan dit? Waarom ben ik gezegend door de entertainmentsgoden met zo’n waarlijk uitmuntende smaak in televisieseries, maar is de rest van de wereld het daar nooit mee eens?” Dat zijn de gedachten die zo’n beetje door mijn hoofd gaan wanneer er weer maar eens een lievelingsserie van me een grote rode stempel GECANCELLED op z’n kop krijgt (maar dan met véél meer gevloek!).

Soit, dit zijn dus*snik* 5 lievelingsseries van me *snotter* die veel te vroeg hun kaars uitgeblazen hebben *snuit*.

Witches of East End

Ik ben momenteel seizoen 2 (ook meteen het laatste) aan het kijken en kan voorlopig echt alleen maar denken: zo’n zonde van al die mooie mensen in de hoofdrollen, gaaahhh, ik wil hen terugzien! Elke dag! Gaahhhh! Ik bedoel: HOE KUNT GE IETS CANCELLEN MET ZO EEN FUCKING AWESOME POSTERS! *vloekmodus uit*

witches-of-east-end-posters-wrap-up

The Secret Circle

Na één seizoen werd de stekker er al uitgetrokken. Jammer, want deze serie over tienerheksen in een klein dorpje was nochtans behoorlijk verslavend. Het seizoen eindigt dan ook nog echt op een dikke vette cliffhanger … Frustrerend, zeker aangezien de boeken blijkbaar helemaal anders zijn!

The-Secret-Circle-S1-poster-02

Ravenswood

Ocharmekes, maar één seizoenetje voor Ravenswood! Hmm oké, deze serie was verre van perfect – maar het had echt wel potentieel! De link met Pretty Little Liars vond ik storend, maar los daarvan was het best een fijne reeks. Achja. RIP Ravenswood.

ravenswood-banner-1

Suburgatory

Hier was ik echt kapottttt van. Zo’n fijne show! Zo kleurrijk en zo uniek … Gelukkig is de laatste aflevering wel vrij bevredigend *wink wink* dus het eindigt tenminste wel op een positieve noot en niet met een onafgewerkte cliffhanger ofzo. Maar het blijft superspijtig: dit was één van de enige series die ik oprecht hilarisch vond!

ALAN TUDYK, ALLIE GRANT, JEREMY SISTO, JANE LEVY, CARLY CHAIKIN, REX LEE, CHERYL HINES

V

Ook deze serie over een zeer subtiele maar desalniettemin desastreuze alieninvasie is heengegaan voor haar tijd … Het was zeker geen topniveau of zo, maar toch: ik had er graag meer van gezien.

V Single Page KeyArt_FEMALE.indd

Eervolle vermeldingen voor: Pushing Daisies (ook heartbreaking hoor, maar alweer zo lang geleden dat de pijn wat vervaagt is, haha), Revolution, Heroes, The Carrie Diaries, Don’t Trust the Bitch in Appartment 23 … Gahhh, zo veel series eigenlijk!

6 thoughts on “5 series die (veel!) te vroeg gecancelled zijn

  1. Ik vond het erg jammer dat Ravenswood gecanceld werd. Ik had zo graag de afloop willen weten. Oké het werd een beetje uitgelegd in PLL, maar ik heb nog zoveel onbeantwoorde vragen

  2. The Secret Circle baalde ik ook zo ontzettend van! Ook Suburgatory mis ik en The Carrie Diaries. Maar ook The Lying Game mis ik ontzettend!
    Ravenswood vond ik eigenlijk niet zo geweldig, zeker ook omdat het wat bovennatuurlijk was terwijl er een link met het “realistische” Pretty Little Liars lag. Er klopte voor mij iets niet.
    Witches of East End vond ik ook slechter worden, en irriteerde mij vooral aan die moeder. Maar desalniettemin jammer dat het gecanceld is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s