Boekblogger Enquête (hosted by Craving Pages)

boekblogger

Zo, eindelijk even tijd om de Boekblogger Enquête van Craving Pages in te vullen! Ik loop een beetje achter, I know, maar hier alsnog de hele santepetik in één keer: BAM!

terugblik

 1. Wat was het beste boek dat je het afgelopen jaar hebt gelezen? Nooit een makkelijke keuzen maar ik ga toch voluit voor Tiger’s Quest van Colleen Houck!
 2. Welk boek heeft je het meest teleurgesteld het afgelopen jaar? Outside in van Maria V. Snyder. Echt een teleurstellend vervolg …
 3. Door welk boek ben je het afgelopen jaar aangenaam verrast? Pandemonium van Lauren Oliver.
 4. Als je van alle boeken die je het afgelopen jaar hebt gelezen slechts één titel aan mocht raden.., welk boek zou je dan kiezen? Dan kies ik voor Flame van Bernice Berkleef, omdat YA Fantasy van eigen bodem meer aandacht verdient!
 5. Wat is de beste boekenreeks die je het afgelopen jaar hebt ontdekt? The Tiger Saga van, jawel, Colleen Houck again.
 6. Welke nieuwe, veelbelovende auteurs heb je het afgelopen jaar ontdekt? Manon Meijer, auteur van het slefpublished fantasyverhaal Vergeet mij (niet).
 7. Heb je dit jaar nog andere genres verkend? Ja! Ik las voor het eerst een chicklit.
 8. Wat was het meest meeslepende, niet-neer-te-leggen boek dat je het afgelopen jaar hebt gelezen? Eigenlijk … Fangirl!
 9. Welk van de boeken die je dit jaar hebt gelezen heeft de aller mooiste cover? Alice in Zombieland hardcover ❤
 10. Wie is je favoriete personage uit alle boeken die je het afgelopen jaar hebt gelezen? Roar van Into the Still Blue.
 11. Welk boek heeft de grootste indruk op je gemaakt in 2014? The Circle van Dave Eggers. WTF!
 12. Welk boek had een scène die je zo enthousiast maakte, dat je niet kon wachten om er iemand over te vertellen? (Pas op dat je geen spoilers gebruikt!) Oei … euhm … pas? :-p
 13. Wat is je favoriete relatie (romantisch, vriendschappelijk, familie, enz) uit de boeken die je het afgelopen jaar hebt gelezen? De vriendschap tussen Aria en Roar uit de Under the Never Sky-reeks.
 14. Wat is het beste boek dat je hebt gelezen op basis van een recensie? Fangirl! Ik hoorde er zo veel goed over en uiteindelijk vond ik het ook een superleuk boek.
 15. Welk boek zou je het aller liefst terug willen zin in de bios, en met welke acteurs in de hoofdrollen? Shadow and Bone misschien? Van mij zou Troian Bellisario uit PLL de rol van Alina wel op zich mogen nemen. (Ze ziet er jonger uit dan ze is, gelukkig :p)

read2014


Boeken en Bloggen

 1. Wat is je favoriete boekenblog van 2014? Zonenmaan.net blijft toch wel mijn favoriet. Zeer regelmatige posts (dagelijks toch wel denk ik), betrouwbare recensies en een unieke lay-out. Keep it up Emmy!
 2. Welke review, die je het afgelopen jaar hebt geschreven, is je favoriet? Tgooooh … Wat een vraag. Deze van het Godinnenoffer vond ik wel leuk (positief) en deze van Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (negatief).
 3. Wat is je favoriete boek-gerelateerde ontdekking van het afgelopen jaar? (website, winkel, wat dan ook zolang het maar met boeken te maken heeft.) De uitgeverijen Zilverbron en Storm Publishers!
 4. Wat is jouw mooiste boekenblog moment van 2014? Tgoh, niet één specifiek moment denk ik, maar gewoon de leuke reacties in het algemeen!
 5. Heb je meegedaan aan challenges dit jaar? Zo ja; hoe is dat voor je uitgepakt? Jep, ik haalde met gemak mijn Goodreads-challenge 🙂 Hoera!

 Vooruitblik

 1. Aan welk boek ben je dit jaar niet toegekomen en staat nu boven aan je nog-te-lezen-lijstje voor volgend jaar? De Ijzerproef!
 2. Naar welk boek, wat uitkomt in 2014, kijk je het meest uit? The Ruby Circle. Het laatste deel in het verhaal van Adrian en Sydney, aaaaah!
 3. Wat hoop je in 2015 te bereiken met lezen/bloggen? 50 boeken lezen en gewoon minstens 3x per week bloggen 🙂
 4. Naar welke boeken-evenementen van 2014 kijk je het meest uit? Het Boekenfestijn 😀 Duh.
 5. Doe je dit jaar mee aan een lees-challenge? Zo ja; welke? Goodreads Challenge (50 books).

Bedankt Joany voor de toffe vragen! (y)

One thought on “Boekblogger Enquête (hosted by Craving Pages)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s