Spam je blog

spamjeblog

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

*Gelukkig nieuwjaar!*

Omdat vandaag ongetwijfeld één van de meest luie dagen van het jaar is (iedereen stevig gevierd vannacht, ja?), post ik vandaag ook gewoon een lekker luie blogpost: spam in de comments in enkele zinnen waarom wij in 2015 allemaal massaal naar JOUW blog moeten surfen.

Aaaaand … GO!

14 thoughts on “Spam je blog

  1. Gelukkig nieuwjaar!!
    Ik neem deze kans ook maar even aan 😉 Ik ben nu al meer dan een jaar over mijn leven aan het bloggen, ik studeer Engelse literatuur en creatief schrijven in Engeland en ik houd iedereen een beetje op de hoogte wat ik er allemaal beleef 🙂

  2. Gelukkig nieuwjaar 🙂 En waarom je een kijkje op mijn blog zou moeten nemen? Omdat ik over boeken blog, niet alleen YA maar ook af en toe literatuur (en dit jaar wil ik nog gevarieerder lezen), daarnaast blog ik om de twee weken over mijn favoriete muziek en post ik updates over mijn tekeningen. http://wereldachterwoorden.wordpress.com/

  3. Mijn blog is een boekenblog (haha, klinkt net als een variatie op Mijn B.I.E.B.!) en dat is dé reden om hem te bezoeken want wie wil er nou geen boeken? Omg, ik kan zo goed rijmen!! Stiekem heeft Sinterklaas mij in de zak meegenomen naar Spanje omdat ik stout was geweest. Ahhh stout zijn is … (je raad het al) stout, dus dat moet je vooral niet zijn.Hoe voorkom je dat? Door mijn blog te bezoeken!! http://femkel33st.wordpress.com

  4. Hoi Vanessa, ik wens jou ook een spetterend 2015!

    Wat betreft het spammen: Ik heb een van-alles-en-nog-wat blog (ook wel een omni blog genoemd). Je vind er recensies van boeken, films en tv-series, maar ook kun je er andere artikelen vinden; bijvoorbeeld wat ik van de nieuwe Coca-Cola Life vind, een DIY voor een foto/ansichtkaarten bord, enz. Neem zeker even een kijkje als je http://www.reviewsandroses.nl nog niet kent 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s