Mijn Goodreads-stats 2014

stats

Wow, zo cool – ik heb gewoonweg bijna dubbel zo veel gelezen als vorig jaar 😀 Dat gaat er wel lekker op vooruit, hé? Al denk ik niet dat ik de trend zal kunnen blijven volhouden. Het zou nochtans wel mooi zijn: volgend jaar 120, het jaar daarna 240 … Op die manier zou ik m’n TBR tenmisnte kunnen bijhouden 😉 Maar hoe dan ook ben ik heel tevreden met mijn prestatie van dit jaar. Op naar 2015!

8 thoughts on “Mijn Goodreads-stats 2014

  1. Leuk hé, die statistieken. Ik kan mezelf dan nooit inhouden en wil ook de andere dingen te weten komen. Het omvangrijkste boek, hoeveel boeken in welk genre, hoe zit het met mijn beoordelingen, … Binnenkort kan je het net als ik allemaal eens nalezen. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s