SSS: Super 6 boeken afgelopen jaar gelezen

favebooks

De SSS van Book Babbles pusht ons vandaag met dwingende doch beleefde hand om te kiezen wie dit jaar onze favoriete kindjes uit de boekenkastkribbe waren. KEUZES, AAH!

PS: Ze staan niet in een specifieke volgorde, dat zou NOG moeilijker geweest zijn!

  1. The Selection, Kiera Cass: Wie is er niet verliefd geworden op de boeken van Kiera Cass dit jaar? Een romantische topper met wegdroomgehalte 100.000 en een dun dystopisch randje om het toch net dat tikje meer te geven.
  2. Tiger’s Quest, Colleen Houck: Het tweede deel van the Tiger Saga zoog me helemaal mee in de wereld van Shangri-La en het bijhorende tijgerfandom. Ik was na het lezen van deel 2 echt officieel verslaafd! En dat einde … aargh, still haunts me!
  3. Pandemonium – Lauren Oliver: Dit tweede deel in de Delirium-reeks heeft me geheel onverwacht van mijn sokken geblazen en is zonder twijfel één van de beste boeken die ik dit jaar las.
  4. Fangirl – Rainbow Rowell: Een heel erg ongewone keuze als je mijn leessmaak een beetje kent, maar toch kon dit boek niet in het lijstje ontbreken. Ik voelde er echt een zeldzame connectie mee, en dat is mooi.
  5. Origin – Jessica Khoury: Dit boek had alles waarvan je maar kan dromen: een geweldige setting, een prachtige schrijfstijl, spanning, romantiek, ‘familie’drama … De cover is prachtig, maar de inhoud is nog mooier. Zeker een topper van 2014 voor mij.
  6. Flame – Bernice Berkleef: Dit selfpublished boek verdient ook zeker een plekje in mijn lijstje, want eentje in m’n hart heeft het al. Een supertof verhaal dat me ook volgend jaar (en daarna) nog zal bijblijven. Al moet ik toegeven dat Vergeet mij (niet) van Manon Meijer close second was in de categorie “Awesomeness van eigen bodem”!

6 thoughts on “SSS: Super 6 boeken afgelopen jaar gelezen

  1. De boeken van Kiera Cass ga ik volgend jaar in beginnen, nu toch ook wel heel benieuwd geworden naar de boeken van Lauren Oliver, die gaan dan ook mee op de te lezen lijst 😉

  2. The Selection!!! ❤ Haha, dat was zeker een goed boek!
    Alleen Fangirl vind ik niet zo, daar ben ik ergens halverwege, maar ik kom er gewoon absoluut niet doorheen. Telkens als ik dan weer erin verder ga, kom ik in een gigantische leesdip terecht 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s