A new year, a new project (vervroegd!)

Ik was van plan om mijn nieuwe schrijfproject uit te stellen tot na de publicatie van Zilveren Vleugels en er in 2015 met een schone lei aan te beginnen, maar gezien de grote verandering die een nieuwe job toch altijd teweeg brengt in het dagdagelijkse leven, had ik er nood aan om te kunnen schrijven wanneer ik thuiskom – écht schrijven. Redigeren aan ZV is gewoonweg niet hetzelfde.

Daarom ben ik toch alvast begonnen aan mijn nieuwe schrijfprojectje! Weer een YA, natuurlijk, met zowel fantasy-als dystopiche elementen. Vooral de setting van dit boek vind ik persoonlijk wel origineel en er zitten enkele twists in die ik zelf amper kan geloven. Best cool. Het plot is trouwens gebaseerd op een fantastische droom die ik enkele maanden geleden had – heel erg Stephenie Meyer van me, haha.

Alleen heeft dit boek-in-wording momenteel nog helemaal geen titel en daaraan erger ik me nu nog wel een beetje … Hopelijk snel een ingeving!

Aan welke projecten begin jij in 2015?

2 thoughts on “A new year, a new project (vervroegd!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s