Book haul nov-dec

Ik had willen wachten tot m’n cadeautje van de Boekenadventskalender binnen was, maar ach, die stapel was toch al ongeveer aan z’n maximumhoogte! It’s not as bad as it looks though, want heel wat van deze boeken kreeg ik oftewel cadeau ofwel heb ik ze gewonnen.

book haul nowdec

 • Ijzer fae boeken: Jaja, ik weet het, ik vind deze boeken niet leuk en dus is het niet logisch dat ik ze koop … Maar ja, Harlequin had uitverkoop en wat doe je dan? Ze kostten me maar 5 euro ‘t stuk dus voor die prijs wil ik de serie dan toch wel uitlezen nu ik eraan begonnen ben. Wie weet betert het nog?
 • Zilveren Vleugels: Mijn eigen proefdruk mocht ook even mee op de foto! Is ‘ie niet mooi? ^^
 • De Ijzerproef: Zwartraafje maakte me SUPERgelukkig toen ik dit boek bij haar won. Op de Boekenbeurs had ik Holly en Cassandra namelijk misgelopen doordat de tweede signeersessie werd afgelast, dus ik ben echt blij dat ik het boek nu toch nog gehandtekend inde kast heb staan. Een pronkstuk!
 • Eve & Adam: Dit boek kocht ik over van Zwartraafje voor een klein prijsje. Mooie cover dus ik ben benieuwd!
 • Verwelken: Dit boek wil ik echt al zooooooo lang! Toen iemand het tweedehands wegdeed voor een spotprijs op Facebook, kon ik niet meerstaan. Hopelijk komt het er in 2015 eens eindelijk van om me in deze reeks te verdiepen, want volgens mij ga ik ze geweldig vinden.
 • The Book Thief: Een kerstcadeautje van mijn lieve schoonzus. Niet mijn gewoonlijke genre, dus ik ben wel benieuwd of het me al dan niet gaat kunnen overtuigen … Ik lees namelijk echt niet graag emotionele boeken over oorlogen enzo. We shall see …
 • Onsterfelijk: Deel 3 kreeg ik als recensie-exemplaar, deel 1 kocht ik voor 5 euro in de Harlequin Nocturne Sale, nu nog deel 2!
 • Snow white-trilogie: Deze set (gehandtekend!) won ik dankzij Book Babbles. Hele mooie covers! Hopelijk is de inhoud dat ook …
 • A Song for Ella Grey: Je kan de cover hier niet echt op zien, maar dit boek kreeg ik cadeau van m’n vader voor mijn verjaardag.
 • The Luminaries: Stond al een tijdje op m’n wishlist, maar eek, de dikte van dit boek schrikt toch echt wel af hoor! Ook dit boek kreeg ik als cadeautje van mijn vader.

Genoeg nieuw leesvoer voor 2015!

5 thoughts on “Book haul nov-dec

 1. Wat een leuke maand was het voor jou. Een super-actie bij Harlequin en enkele keren in de prijzen gevallen. Hopelijk beleef je veel leesplezier aan die nieuwe aanwinsten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s