Een nieuwe uitdaging!

You-Got-The-Job-Now-What

Zoals jullie al dan niet hebben meegekregen de afgelopen maanden, was ik al een tijdje aan het solliciteren in de communicatiesector nadat mijn vorige job als copywriter afliep ten gevolge een internationale reorganisatie. Vandaag is de dag dat ik daar officieel mee mag stoppen … Want ik ben terwijl jullie dit lezen met maandagse vreugde begonnen aan mijn nieuwe uitdaging als Marketing Assistent! 

Wat betekent dat concreet voor mij en mijn blog: héél vroeg opstaan en tja, ook wat minder tijd om te posten, tweeten en comments te beantwoorden. De komende weken gaan dus een beetje hectisch worden met 1) inwerken in een nieuwe functie, 2) feestdagen en 3) de eindfase van de publicatie van Zilveren Vleugels. Maar ik heb (hopelijk) wel al voldoende ingepland om jullie niet al te hard op een eventuele raveneuze Mijn B.I.E.B.-honger te laten zitten 😉 Sowieso blijven er op z’n minst altijd recensies van de boeken die ik lees online komen.

Wish me luck!

12 thoughts on “Een nieuwe uitdaging!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s