Winnaars giveaways verjaardagsweek!

Heeft de Sint je gisteren teleurgesteld? Ga je woede (nog) niet uitwerken op de Kerstman als volgende gulle gever in rij, want Mijn B.I.E.B. heeft ook nog wat prijzen uit te delen om eventuele sintensmart te verzachten! Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van m’n blog (hiep hiep), waren er namelijk 4 prijzen te winnen de afgelopen 2 weken.

Allereerst ga ik met het nodige trommelgeroffel aankondigen welk boek je kon winnen met de erg populaire blind-date giveaway. Bedankt voor jullie massale deelname!
En de winnaar gaat op ‘blind date’ met …

*trommelgeroffel* 

Paranormalcy van Kiersten White!

7719245Dit leuke YA-boek loopt bijna over van de fantasyelementen. Bovendien is hoofdpersonage Evie echt hilarisch en zit er ook een superschattige romance in verwerkt. Het boek is niet erg dik dus je vliegt er zo doorheen en zal achteraf net als mij helemaal gek zijn op de schrijfstijl van Kiersten White. Een must read binnen het genre! Hopelijk is de winnaar het daar ook mee eens …

En de winnaar van dit blind-dateboek is …

*nog meer trommelferoffel*

Suzanne Hartog! Proficiat!

Maar dat is natuurlijk niet de enige prijs die er vandaag de deur uit gaat …

Lieke (van blog.make-it-personal.nl) wint de cadeaubon van 5 euro voor Bol.com! Alvast een stapje dichter bij die hardcover van The Bane Chronicles 😉 Of een ander boek natuurlijk. Enjoy!

Femke (van femkel33st.wordpress.com) wint de e-book van Vergeet mij (niet) van Manon Meijer. Congrats Femke en veel leesplezier gewenst! En nogmaals dank aan Manon voor het sponsoren van deze giveaway!

Tot slot … Monique, Mariska, Elisa en Nadine winnen de e-book van Tweedehands Vleugels!

Ik contacteer de winnaars zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat de prijs goed en wel bij hen aankomt 🙂 Alvast bedankt om deel te nemen iedereen!

12 thoughts on “Winnaars giveaways verjaardagsweek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s