SSS: Super 6 boeken die ik cadeau zou willen geven

Boeken passen doorgaans dan wel niet in je schoen (tenzij je een maatje 47 hebt misschien) maar ze blijven natuurlijk een klassieker onder de Sint- en Kerstcadeau’s. Persoonlijk vind ik cadeau’s geven echter minstens even leuk als ze krijgen! Daarom doe ik vandaag weer mee met de zaterdagse zes (oftewel de SSS) van Bookbabbles en neem ik zes boekige cadeautips onder de loep.

ssscadeauboeken

  1. Voor die (lichtjes irritante) ‘Ik lees niet graag!’-persoon: Wreck this journal! Zelf heb ik nog geen ‘journal gewrecked’, maar ik kocht er wel al eentje als kerstcadeau voor iemand (ik kan natuurlijk niet verklappen wie) en vind het echt een uitstekend boekcadeau voor zij die toch geen echte leesfanaten zijn.
  2. Voor de geldwolf die je anders altijd kraslotjes geeft: Endgame van James Frey, want dan heb je ook nog de kans om het prijzengeld te winnen! Geen idee of de inhoud zelf ook de moeite is gezien ik ‘m nog niet gelezen heb, maar je bent tenminste mee met de hype hé!
  3. Voor de Harry Potter-fan die al bijna alles heeft van Harry Potter want Harry Potter Harry Potter Harry Potter: The Hogwarts Library Boxset mag natuurlijk niet in diens collectie ontbreken! Momenteel in aanbieding bij Bol, dus voor een zacht prijsje haal je dan Quidditch Through the Ages, Fantastic Beasts and Where to Find Them and The Tales of Beedle the Bard in huis.
  4. Voor creatievelingen die zich wel al eens vervelen: Het Grote Kleurboek voor Volwassenen is nog zo’n fijn boekencadeau voor niet-lezers. Tof voor je creatieve tante, je stabiloverslaafde zusje of om oma bezig te houden op familiefeestjes, haha 😉
  5. Voor mensen met keeeeigoede megaliteraire smaak: Tweedehands Vleugels & weldra Zilveren Vleugels! Haha, wat had je dan verwacht? 😉 Mijn eigen boeken zijn natuurlijk gewoonweg het beste cadeau allertijden. Tochhhh? TOCHHHH??
  6. Voor de Twilight-fan die alleen maar vertalingen uit het Engels leest want “Nederlanders en Belgen schrijven gewoonweg niets in mijn genre hoor”: Flame van Bernice BerkleefGeef ook eens een boek van eigen bodem een kans en ik beloof je dat je ervan zal genieten!

Welk van deze boeken wil jij wel cadeau geven? (Of krijgen?)

4 thoughts on “SSS: Super 6 boeken die ik cadeau zou willen geven

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s