*COVER REVEAL* Zilveren Vleugels!

Ik barst stiekem al dagen van ongeduld om de Zilveren Vleugels-cover met jullie te delen. Eerst dacht ik het nog uit te stellen tot de mooie symbolische datum 12/12 (ook omdat ik vandaag al een SSS als blogpost gepland had) maar ach, het is Sinterklaas en van die feestelijke stemming moeten we gebruik maken! Want een cover reveal in je schoentje, da’s toch eens wat anders dan speculoos, mandarijntjes en mariabeeldjes, niet?

So, without further ado …

*Tadaaaaaa*

maxcover16

Max!
Paars!
Glitters! 

OMM! (Oh My Max!) *Hunkalert* Maximus Sterling, ladies and gentlemen – ain’t he a sight for sore eyes 😉

Dusssss, wie is er nu opeens massa’s enthousiast voor de publicatie van Zilveren Vleugels? :-DVolgens mij ga ik echt dubbel zo veel paperbacks verkopen t.o.v. Tweedehands Vleugels, simpelweg omdat iedereen deze fictieve knapperd in z’n boekenkast wil hebben, haha!

genepool

20 thoughts on “*COVER REVEAL* Zilveren Vleugels!

  1. ikke. heb het eerste deel op mijn verlanglijstje voor kerst staan en als ik die dan niet krijg dan koop ik hem van mijn bol.com bon. die krijgt zeker een mooi plaatsje in mijn boekenkast en hopelijk komt deel twee er snel daarna naast te pronken.

    • Oh da’s leuk om te horen! Het idee dat mijn boeken ergens onder de kerstboom zouden kunnen liggen is voor mij al een kerstcadeautje op zich 🙂

      Normaalgezien zijn de paperbacks van Tweedehands Vleugels die je vanaf nu besteld ook automatisch met een mooiere kaft (achterkant en zijkant ^^) dus goede timing om ‘m aan te schaffen! 😉

  2. Ik kan eigenlijk niet stoppen met naar je cover te kijken. Als we even het feit opzij zetten dat er een zeer aantrekkelijk persoon op staat 😉 vind ik hem over het algemeen gewoon prachtig! En ga ik weer wat naar Max staren 🙂

    • Wat een lief compliment, dankjewel 😀 Aangezien ik geen grafisch designer ben en toch alles zelf moest doen, blijf ik altijd toch een tikkeltje onzeker … Heel fijn om te horen dat jullie Max (en de algehele paarsigheid en glitters van de cover :-p) net zo leuk vinden als ik ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s