Wat een boekenfan in z’n schoentje wilt

Sinterklaas kapoen, ik wil je niet zeggen hoe je jouw job moet doen, maar hier toch enkele tips voor in de boekenfanschoen! 🙂

jelly-belly-harry-potter-bertie-botts-beans-34g

  1. Bertie Botts Every Flavor Beans: Hmm, earwax! Deze magische snoepjes wil elke muggle wel in zijn schoen vinden. Trouwens altijd al geweten dat de Sint en Dumbledore stiekem dezelfde persoon zijn … (Te koop bij ShopAmerica.nl met dank aan Reviews & Roses om me te doen kennismaken met deze site!)
  2. Chocolate Frog: Nog eentje uit het HP-universum. En ja, er zit echt een collectible kaartje bij! Helaas zal de kikker wel niet wegspringen, maar goed, dat heeft ook zijn voordelen. (eveneens te koop bij ShopAmerica.nl)
  3. Een zelfgemaakte origami-bladwijzer: Onlangs maakte mijn vriend me een origamibladwijzer in de vorm van een panda. Superleuk! Past ook prima in de schoen als kleine attentie, maar je moet er wel een beetje handig voor zijn. Leer hier hoe je er eentje kan maken.
  4. Fandom bling in je schoen: Wie schoencadeautjes graag wat ‘duurder’ aanpakt dan een stuk chocola, kan eens rondsurfen op Customjewels.nl. Daar vind je vast wel iets, of het nu voor een Twihard, Potterhead of Tribute (of waarschijnlijk: all of the above) is!
  5. Dwarsliggers: Een Dwarsliggerboekje past volgens mij ook prima in de gemiddelde schoen (oké, ik heb het niet zelf uitgetest, maar moet lukken hé!). Bekijk het aanbod aan Dwarsliggers hier. s’ Avonds een wortel in je schoen voor Slechtweervandaag en als je opstaat leesvoer in de plaats – goeie ruil! Thanks Sint!
  6. Filmtickets: Samen naar Mockingjay – jeej!

8 thoughts on “Wat een boekenfan in z’n schoentje wilt

  1. Wat leuk! Bedankt voor de vermelding van mijn blog :D. Ik hoop voor je dat sinterklaas even gaat shoppen op de Harry Potter afdeling van Shop America ^^.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s