TTT: Top 10 Auteurs van wie ik de meeste boeken heb

TTT-time! Van welke auteurs heb ik de meeste boeken in m’n kast staan?

  1. Richelle Mead: 11
  2. Stephenie Meyer: 10
  3. Lauren Kate: 6
  4. P.C. and Kirsten Cast: 6
  5. Aprilynne Pike: 5
  6. James Patterson: 5
  7. Alyson Noël: 5
  8. L.A. Weatherly: 5
  9. Amanda Hocking: 4
  10. Kiera Cass: 4

And the winner is …

richellemead02

Natuurlijk zijn er nog veel meer auteurs van wie ik 4 boeken heb, maar de eersten die ik tegenkwam in de boekenkast mochten mee in het lijstje. Richelle Mead is echter de overduidelijke winnaar! Van haar heb ik so far alle VA- en Bloodlines-boeken. Dat ik er zo veel heb van Stephenie ligt aan het feit dat ik er heel wat dubbel heb (andere uitgave of taal) dus misschien een tikkeltje valsgespeeld ;-p

One thought on “TTT: Top 10 Auteurs van wie ik de meeste boeken heb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s