Book Haul okt-nov

bookhjaulnov1

Verslaving – Patricia Bonilla

Patricia’s boek wil ik natuurlijk al superlang lezen. Nu ik toevallig een kortingsbon van Bol had, leek het me het ideale moment om Verslaving eindelijk eens aan te schaffen! Eens benieuwd of ik er ook verslaafd aan ga raken? 😉

Requiem – Lauren Oliver

Deel 1 vond ik meh, maar deel 2 vond ik ronduit geweldig! Requiem vervolledigt de trilogie in mijn kast en ik kan dan ook niet wachten om ‘m te lezen. Hoe gaat Lena’s verhaal eindigen? Mooie cover ook!

Soul mates – L.A. Weatherly

Dankzij de Angel trilogie is L.A. Weatherly één van mijn favoriete auteurs geworden. Toen ik het boek in de aanbieding zag bij Book Depository heb ik dan ook niet geaarzeld. Al had ik dat beter wel gedaan want ik wist niet op voorhand dat het boek zo dun zou zijn :’) Nou ja.

Offergave – Julie Kagawa

Dit was een recensie-exemplaar, maar ik heb de voorgaande delen helemaal niet! Oeps. Die moet ik dus nog even ergens op de kop zien te tikken. Als iemand ze goedkoop weg doet, contacteer me gerust 😉

Alice in Zombieland – Gena Showalter

Ook een recensie-exemplaar van Harlequin, dat aankwam op Halloween ❤ Intussen al gelezen en goedgekeurd! Het is een heel tof boek met een geweldige cover. De volgende delen ga ik ook zeker kopen – misschien zelfs in het Engels wegens ongeduld.

Fangirl – Rainbow Rowell

Dit is mijn volgende ‘out of my comfort zone’-boek! Ik ben er dan ook erg benieuwd naar … Alleen jammer dat ze me de roze en niet de muntgroene cover gestuurd hebben, want dat was dus niet de afspraak hé Book Depository 😦

Siege & Storm – Leigh Bardugo

Deel 2 van de Grisha-trilogie ben ik momenteel aan het lezen! De cover krult wel de hele tijd omhoog for some reason, wat behoorlijk irritant is. Geen idee waarom. Er gewicht op leggen lijkt niet te helpen. Tips welkom 😉

siege

8 thoughts on “Book Haul okt-nov

  1. Dat omhoog krullen van de cover heb ik bij heel veel boeken ook altijd.. Vaak helpt het om er een tijdje een paar dikke/zware boeken bovenop te leggen.. Alhoewel bij mijn Siege & Storm boek hij ook nog steeds een stukje omhoog krult… :/ Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar Alice in Zombieland, ookal heb ik een gruwelijke hekel aan zombies.. :’)

    • Het boek is intussen uit dus ik ga ‘m in een strak stukje van de boekenkast proppen zo meteen 😀 Best irritant hé dat het zo omhoogkrult! Haha, de zombies van Alice zijn eigenlijk niet zo zombieachtig :p Dus give it a chance!

  2. Hé jammer van die krullende cover. Tot nu toe heb ik dit zelf nog nooit voorgehad. Ik zou ook voorstellen om hem omgekeerd te leggen met goed wat gewicht erop. Maar je wil hem natuurlijk verder lezen én dat is natuurlijk onmogelijk met al dat gewicht bovenop. 🙂

  3. Je kan Book Depository daar altijd voor mailen, er is wel een grote kans dat ze de goede naar je sturen want het is hun fout, deden ze bij mij ook :). En leuke boeken heb je gekocht, ik wil Siege en Storm ook 😀
    Loranne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s