SSS: Super 6 boeken die ik even weg moest leggen tijdens het lezen

Op zaterdag is het hier op Mijn B.I.E.B. zo goed als elke week vaste kost geworden: de Super Six Saturday georganiseerd door BookBabbles. Vandaag zet ik 6 boeken die ik tijdens het lezen eventjes aan de kant moest leggen op een rijtje. De ene keer omdat ze gewoon zo goed/emotioneel waren, de andere keer net het omgekeerde!

you-know-youre-reading-a-good-book-when

  1. Shadow of Night (Deborah Harkness): Hoe zeer ik ook fan ben van Diana en Matthew, het eerste deel van dit boek was – zeker in het Engels – behoorlijk zwaar en soms zelfs ronduit saai. Even pauze was wenselijk!
  2. Overstroomd (Eva Moraal): Ik ergerde me zodanig hard aan 100 verschillende dingen in dit boek dat ik het even moest wegleggen om te bekomen van de frustraties. (Rokende hoofdpersonages aaaargh).
  3. Allegiant (Veronica Roth): You guys know what I’m talking about.
  4. Looking for Alaska (John Green): Deze heb ik eigenlijk weggelegd en nooit meer terug opgepikt :’) Ook niet van plan om eerlijk te zijn.
  5. Angel Fever (L.A. Weatherly): NOOOOOOOOO! *legt boek weg* *staart voor zich uit* 15min later … *leest met bang hartje verder*
  6. Grisha-boeken (Leigh Bardugo): Hoewel ik ze so far allebei geweldig vind, zijn dit for some reason wel boeken waar ik niet erg snel in vooruit raak. Soms even in iets anders lezen kan dan deugd doen!

15 thoughts on “SSS: Super 6 boeken die ik even weg moest leggen tijdens het lezen

  1. Looking for Alaska moet je juist uitlezen, het is echt een goed boek, serieus! Ik snap nummer 3 (Allegiant), hoewel ik al was gespoilerd dus het boek snel las puur zodat ik hem gewoon uit had. Je maakt me wel nieuwsgierig naar Angel Fever haha, hou wel van spannende boeken 🙂

  2. Allegiant (Veronica Roth): You guys know what I’m talking about. Noooo, nooo I don’t ._. Haha :p Ik moet echt snel beginnen aan de Divergent serie (dit zeg ik nu al voor de tienduizendste keer)

  3. Om de een of andere reden is het er nog steeds niet van gekomen om ‘Allegiant’ te lezen. Tja, er zijn er steeds nog andere die ik eerst wil lezen én ik ben al lang niet meer tot in de bibliotheek geraakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s