My other addictions

Naast boeken sprokkelen alsof ik er ooit Hans en Grietje-gewijs een kruimelenspoor mee moet achterlaten naar de maan, verzamel ik nog wel wat andere dingen. Nou ja, ‘verzamelen’ is misschien een groot woord. Eerder ‘geen weerstand bieden wanneer ik er nog eentje en nog eentje en nog eentje wil kopen’.

Hier is mijn top 3 dingen waar ik in de winkel altijd automatisch naar toe graviteer!

Thee

Ik heb best wel veel verschillende soorten thee, al drink ik ze zeker niet allemaal even graag. Mijn favoriet voor ‘s ochtends is de Blueberry Muffin Breakfast Tea van Special-T (voor in de theemachine) en s’avonds drink ik als dessert regelmatig een kopje framboos-rozenbottelthee. Earl Grey met honing is voor mij dan weer de uitverkoren namiddagthee.

teatime

Sjaaltjes!

I looove sjaaltjes. Vooral lussjalen! Wanneer ik een mooi exemplaar in de winkel zie hangen, zal ik waarschijnlijk sneller wel dan niet zwichten. Nooit genoeg accessoires, toch? Dit is overigens maar een deel van de collectie. Favoriet van het moment is de donkerblauwe met vosjesmotief in ‘t midden. Die wat daar soort van onder ligt met de rode, oranje en khaki geometrische patronen draag ik in de herfst ook erg vaak. Verder heb ik er met sterren, vlinders, bloemen, vlekken, libellen, stippen … noem maar op!

sjaaltjes

Laarzen met gouden kettingen/ritsen

Tja, ik heb blijkbaar wel graag wat bling aan m’n voeten, want intussen heb ik toch al 4 paar (enkel)laarsjes die opgesmukt zijn met gouden kettingen en/of ritsen. Anders zijn ze zo saai, neen? Die laatste ziet er trouwens megagroot uit op de foto, maar ik heb een 39/40 dus dat valt nog mee hé? :’) Kleuren: lichtbeige, camel, zwart en bordeauxbruin.

laarzzen

PS: sorry voor de crappy foto’s, ik moet echt nodig een nieuwe fotocamera! (Donaties welkom hoor :p)

5 thoughts on “My other addictions

  1. Creepy! Als mensen mij beschrijven zeggen ze ook echt altiid dat thee en sjaaltjes helemaal bij mij horen haha! Dus in die twee dingen kan ik mij helemaal in vinden. De laarzen zien er leuk uit trouwens! Ik denk dat er bij mij nog wel films/concerten bij kan ☺️

  2. Ik heb vooral vrij veel zelfgemaakte sjaals in huis. Van die sierlijke sjaaltjes zijn het er dan weer een pak minder. Maar thee-smaken … die zijn hier altijd in overvloed. Vooral veel vruchtenthee, al hou ik nu het wat kouder is ook veel van de herfst -en wintersoorten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s