SSS: Super 6 boeken waar ik graag (nog) een vervolg op zou willen

super6boekenvervolg

  1. The Host: Liefste Stephenie, eigenlijk had ik helemaal geen nood aan een vervolg. The Host werkte prima als standalone. Maar nu je ons al jaren belooft dat het er gaat komen, wordt het wel eens tijd. WAAR BLIJFT THE SEEKER???
  2. Breaking Dawn: Tja, ben ik voorspelbaar, of wat? 🙂 Ik zou eigenlijk toch heel erg graag eens het officiële verdere verhaal van Nessie en Jake lezen. Natuurlijk komen Nahuel en de Volturi dan ook mee in de mix, want die verhaallijnen liggen nog wijd open. Je kan er nog zo veel mee doen! (Ik schreef zelf een mini-fanfic over Nessie & Jake, te lezen op Wattpad).
  3. Harry Potter: Niet zo zeer over Harry en co (dat is nu wel afgerond voor mij) maar wel over hun kids op Hogwarts. Dat zou toch super-nostalgisch-cute zijn? Fanfics genoeg hierover maar pfff, het is niet officieel hé. Ik wil the real story!
  4. De Wings Saga: Ik vond de wereld die Aprilynne Pike in haar Wings Saga opgebouwd had echt heel erg leuk om in te vertoeven. Nogmaals hoeft het voor mij zeker niet over dezelfde personages te gaan, maar iets in dezelfde setting zou wel tof zijn.
  5. Vampire Academy: VA is nog zo’n serie waarin je voor eeuwig kunt blijven verderlezen. Rose en Dimitri zullen nooit klaar zijn met hun avonturen als Dhampirs! Je hebt Bloodlines dan wel als verderzetting van het verhaal, maar da’s toch ook weer even anders. We need more Rose Hathaway!
  6. Euhm … euhm … Ik raak echt maar tot 5 jongens 😀 Sorry! Ik wou eerst The Hunger Games zeggen, maar neen, liever niet want Suzanne Collins de kans geven om nog meer mensen dood te maken lijkt me niet ideaal 😀

De SSS wordt georganiseerd door BookBabbles. Als je ook wilt deelnemen, kan je hier de lijst met geplande onderwerpen raadplegen. 

4 thoughts on “SSS: Super 6 boeken waar ik graag (nog) een vervolg op zou willen

  1. Ik ben ook echt huiverig voor The Seeker, aan de ene kant ben ik heel benieuwd, maar aan de andere kant, het is zo lang geleden dat The Host uitkwam en eigenlijk vond ik het wel een prima einde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s