WIN een tekening van jouw NaNoWriMo-personage!

Met aandachtige oogjes volg ik de laatste dagen het getweet en geblog over NaNoWriMo. Ik doe zelf dan misschien niet mee met deze jaarlijkse internationale schrijfmaand, maar toch ga ik er een beetje mee in op door vicariously door jullie allemaal heen te leven.

Daarom leek het me wel leuk om een kleine actie te organiseren om de vele NaNo-deelnemers een hart(je) onder de riem te steken!

nanowinmoh

De enige echte manier om NaNo te winnen, is natuurlijk door op 1 maand tijd die 50K op papier te zetten. Maar hier op Mijn B.I.E.B. kan je alvast een tekening van je hoofdpersonage winnen om je te inspireren/motiveren/doen kwijlen tijdens het schrijven!

Wat je kan winnen:

Een tekening van 1 van je eigen personages (M/V) naar keuze, in de stijl hieronder afgebeeld. Je geeft me zo veel mogelijk beschrijvingen van zijn of haar uiterlijk/persoonlijkheid/kledij en dan ga ik ermee aan de slag.

barista girl and quicksilv

Wat je ervoor moet doen:

 1. Een comment nalaten met jouw beste NaNoWriMo-tip. De origineelste/nuttigste tip krijgt de gratis tekening!
 2. Ik zou het ook heel erg leuk vinden te weten wat je precies aan het schrijven bent voor NaNo, dus als je dat met de groep wilt delen: graag! ^^ (Ik snap echter dat auteurs soms geneigd zijn tot geheimhouding wat hun werk in wording betreft, dus dit is geen verplichting!)
 3. SCHRIJVEN AAN DAT MANUSCRIPT VAN JE, EN WEL NU! Hup hup hup 50K!

De winnaar zal gecontacteerd worden in het weekend van 15-16 november!

6 thoughts on “WIN een tekening van jouw NaNoWriMo-personage!

 1. Ohhh dat is wel cool! Ik schrijf nu aan het vervolg van Verslaving en zou erg benieuwd zijn naar hoe jij de woeste badboy (om Craving Pages te citeren) Liam op papier zou zetten ^^ en niet stiekem spieken op de cover :p

  Maar uhmmm mijn NaNo-tip… poeh ik ben zelf nog een behoorlijke NaNo-leek omdat dit mijn eerste keer is maar ehmmm….. ik weet helaas niets anders te bedenken dan: Geen smoesjes over te weinig tijd of iets dergelijks… Just write the damn Story! ^^ (ja ik zeg dat deze maand veel tegen mezelf hihi, en het werkt 😉 )

 2. Super leuke actie! Ik ben begonnen aan een fantasy verhaal, ongeveer 10K geschreven nu 🙂
  Mijn tip (die ik zelf beter had moeten opvolgen…) BACK UP. Niet alleen je verhaal op een USB stickje zetten maar ook op je laptop in meerdere mappen. Op dag 5 van NaNo was mijn stick opeens leeg en kon ik opnieuw beginnen :(!

 3. Meh. Ik schrijf dit jaar niet mee om verschillende redenen, maar heb wel al een aantal keer meegedaan en gewonnen. Mijn tip: sla stukken over als je vast loopt en schrijf gewoon andere scenes. EN NIET SCHRAPPEN. Het gaat er om die 50.000 woorden te halen, niet om meteen een perfect verhaal te hebben.

  Stiekem wil ik gewoon een tekening van mijn nieuwe dungeosn&dragons personage… Omdat die wel bij Lucy past.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s