Kleurwedstrijd voor volwassenen: mijn inzending

Ter gelegenheid van de Openboekdagen organiseerde Standaard Boekhandel vorig weekend een kleurwedstrijd voor volwassenen. De prijs die je kon winnen deed sterretjes voor mijn ogen dansen: een jaar lang gratis boeken, oftewel 52 boekenbonnen van 20 euro! How maar. Kansje wagen dus? Zeker en vast!

Enige probleem: ik HAAT kleuren. Als kind op de tekenschool had ik er al moeite mee. Ik weet nog dat ik regelmatig naar mijn voeten kreeg van de lerares omdat ik weigerde mijn potloodtekeningen in te kleuren. Dat zou ze toch alleen maar verpesten.

Gelukkig kan ik veel beter overweg met Photoshop dan met kleurpotloden en stiften. Gezien het wedstrijdregelement niet specificeerde op welke wijze of met welk materiaal je de tekening moest inkleuren (jep, I checked), heb ik het er toch maar op gewaagd.

Wie weet wordt mijn ingekleurde uiltje meteen gediskwalificeerd, kan zijn. Hoe dan ook was het wel eens leuk om te doen 🙂 Ik ben behoorlijk lang bezig geweest met het handmatig inkleuren van al die vakjes met mijn tabletpen (auw, kramp in mijn hand!), maar ben best wel tevreden met het eindresultaat:

Untitled-1

Wie heeft er nog meegedaan? 🙂

6 thoughts on “Kleurwedstrijd voor volwassenen: mijn inzending

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s