‘Gekochte Dagen’ is er!

lazarus3Gekochte Dagen – Wie betaalt de Lazarusprijs?

Delani Wilfrieds is 17 en heeft haar toekomst al helemaal uitgestippeld: binnen een paar maanden gaat ze Biochemie studeren aan de UV, en dan kan ze die vervelende crush op Ty uit haar vriendengroepje ook meteen achter zich laten. Maar wanneer ze op Halloweennacht de teugels een beetje laat vieren, komt ze terecht in het web van de grootste Lazarusfamilie van de Benelux. Zijn familie.  

Hugo Winters was nooit een doodgewone 19-jarige: samen met zijn tweelingzus Carla, vormde hij een balletensemble waar de hele danswereld lyrisch van werd. Maar nu is hij gewoon dood. Net als al zijn broers en zussen. 

Van zodra Delani en Hugo elkaar ontmoeten, gaan de poppen aan het dansen. Iemand houdt hen in de gaten en al snel ontvangt Delani dreigementen in knalrode, peperdure Cherry Bomb-nagellak. Wie van de Lazarussers heeft het op haar gemunt? Zal ze deel kunnen blijven uitmaken van Hugo’s ondode leven, zonder zichzelf daarbij ten dode op te schrijven? 


Hoera, Gekochte Dagen is er! Je kan ‘m GRATIS lezen op Wattpad of downloaden via Smashwords.

Ik schreef Gekochte Dagen eigenlijk gewoon voor de fun als projectje tussendoor, en zodat ik jullie kon trakteren op een gratis verhaal bij Halloween. Dus die missie is alvast geslaagd, want ik heb m’n deadline gehaald! (Was even behoorlijk nipt hoor!)

Echt supereng is het echter niet geworden, maar er zit tot mijn eigen grote verbazing (eergisteren pas beslist!) toch een spooky plot twist in die ik zelf dus niet had zien afkomen, en het geheel heeft ook een wat mysterieuze vibe die hopelijk op elke pagina wel wat doorschemert.

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties, want het is een volledig andere setting en schrijfstijl dan bijvoorbeeld Tweedehands Vleugels en Zand. Maar anders kan net leuk zijn soms, niet? Dit is eigenlijk heel lui geschreven, op een manier waarbij ik niet al te veel moest nadenken – ik schreef het gewoon zoals ik praat. Veel Engelse termen en veel gevloek dus, so be warned voor je op downloaden klikt 😀

Het verhaal telt maar zo’n 38 pagina’s, dus je kan het makkelijk in één keer uitlezen als je een keertje niets te doen hebt op een druilerige herfstdag. Leuk voor tussen al die dikke boeken door, toch? Hapklare Halloween-leesbrok 🙂

PS: Het idee was ook zeker niet om oeverloze maanden redigeer- en herschrijfwerk te steken in dit korte Dark Romance YA-verhaaltje, dus vergeef me als er nog wat (typ)fouten in staan hier en daar!

Veel leesplezier & Happy Halloween!

2 thoughts on “‘Gekochte Dagen’ is er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s