De totally random Halloween-tag!

Het is bijna 31 oktober, en dat betekent … (naast het feit dat mijn zus dan jarig is) … dat het tijd is voor de totally random Halloween-tag! Gewoon 10 griezelgerelateerde vraagjes die ik nogal willekeurig uit mijn mouw geschud heb 😀

Vul je ‘m ook in? Of ben je te bang misschien? *pokpokpok*

hallows-halloweentrickortreat102612

  1. Ga jij je verkleden voor Halloween dit jaar? Indien ja: als wat? Indien neen: als wat zou je je het liefst verkleden? Ik heb me eigenlijk nog nooit verkleed voor Halloween, sneu hé? 😦 Ik heb het altijd al wel eens willen doen, maarin mijn omgeving wordt het gewoon niet echt gedaan. Als je ik me wel zou verkleden dan zou ik dit jaar gaan voor … zombie-Cleopatra misschien? :p
  2. Kies een liedje met een ‘creepy vibe’: War in Heaven van The Raveonettes. Dit speelde ooit eens op het einde van een Secret Circle-aflevering en dat was echt behoorlijk creepy.
  3. Wat is het engste boek dat je dit jaar gelezen hebt? Ik lees eigenlijk nooit thrillers of boeken die je echt als ‘eng’ kan bestempelen. Maar Angelfall vond ik bij momenten toch echt behoorlijk gruwelijk. Half afgeknauwde lichamen die aan bomen bungelen, en die wezens daar op het einde … (ik zal niets spoilen, maar brrrr!).
  4. En de engste film die je OOIT zag? Dat is voor mij denk ik ‘The Fourth Kind’ met Mila Jovovich. Die film gaat eigenlijk over aliens, dus dan denk je: ach dat kan onmogelijk echt eng worden (nochtans, Signs is ook behoorlijk eng – toch?) maar er is zo’n stuk dat die vrouw zegt dat ze een uil gezien heeft die naar haar lachte en dat vond ik for some reason echt supereng 😀 Het is ook zo’n beetje gedaan alsof het ‘waargebeurd’ is dus dat maakt het ook al meteen een stuk angstaanjagender, zelfs als je weet dat het niet echt zo is.
  5. Maak een foto van een oranje boek uit je kast (de pompoen/het offervuur), omringd door allemaal zwarte boeken (de heksen of demonen of wat je ook wilt). Het moet er wel een beetje dreigend uitzien hoor. boekenritueel
  6. Stel: je bent op een verkleedfeestje op Halloween en drie jongens bieden je een drankje aan: een vampier, een zombie en een mummy. Wiens drankje neem je aan? De vampier natuurlijk. Of wacht, zit daar dan misschien bloed in? Tja, dan toch nog altijd liever bloed dan zombieslijm of mummystof.
  7. Hoe vaak heb je de film The Nightmare Before Christmas al gezien? Een drietal of viertal keer denk ik. Zalige film 😀
  8. Wat is je favoriete Heidi Klum Halloween-kostuum? (gewoon even googlen, het verklaart zichzelf wel) Dat jaar dat ze als oudje verkleed was, was echt wel impressive! Het helpt om vrienden te hebben in de filmmaquillagebusiness, I guess, maar toch. Scary realistic!Shutterfly Presents Heidi Klum's Halloween At Marquee In New York
  9. Wat is de laatste nachtmerrie die je je herinnert? Die was echt heel erg eng: ik zat in een soort van bus en dat maakte deel uit van een realityprogramma waar ze testten wanneer iemand ‘brak’ (maar ik wist niet dat ik eraan deelnam dus voor mij was het echt). Ze hadden dus zo maar even een vriendin van me op de bakplaat gelegd (maar dus wel for real, maar zo ging die reality show … kinda messed up :D) en iedereen die ik kende zat mee in het complot en niemand hielp me om haar te redden 😦 Ik was behoorlijk opgelucht toen ik wakker werd!
  10. Trick, tag or treat: tag MINSTENS 1 andere persoon die deze Halloweentag moet invullen! Als je dat niet doet … tja, de gevolgen zijn voor jou! #dontupsetthespiritsofHalloween Ik tag Nikita van I am who I am, take it or leave it, Emmy van Zon en Maan en Jacoline van Wereld achter Woorden! Maar natuurlijk mag iedereen die zich geroepen voelt meedoen ^^ Het is wel de bedoeling deze tag online te zetten tussen 29 oktober en 3 november!

Happy Halloween alvast!

4 thoughts on “De totally random Halloween-tag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s