Experimentje: 1 dag offline

Morgen ga ik me eens wagen aan een klein sociaal – of zeg maar anti-sociaal – experimentje. Een hele dag wegblijven van Twitter, Facebook, mijn blog … lukt me dat? I think it’s time to find out 🙂 Dus sorry als ik niet op jullie comments en tweets reageer morgen (28 oktober), maar ik ben even ‘out of office’ ^^ Tot woensdag!

PS: Ik sta mezelf wel nog toe om 3 maal per dag (ipv de gewoonlijke 147-ish) mijn mails te checken, gezien ik anders misschien een belangrijke sollicitatiemail misloop. Verder echt no social media allowed en braaf Gekochte Dagen & Zilveren Vleugels afwerken. Eeeek, ik weet niet of ik het ga halen hoor! Wish me luck 🙂

12 thoughts on “Experimentje: 1 dag offline

  1. Ik had gisteren zo’n dagje. Mijn plekje achter de laptop heb ik toen met alle plezier ingeruild voor een heerlijke bijpraat-afspraak met een lieve vriendin. We hebben het uitgebreid over ons favoriete onderwerp (boeken) gehad en ons geweldig geamuseerd. Vandaag dus wel een Bloglovin’ achterstand in te halen. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s