Tag: Mijn fictief datingprofiel

Deze grappige tag kwam ik tegen op BookBabbles en is uitgevonden door the one and only Joany van CravingPages. Bestaat er trouwens nog geen echte datingsite op basis van boekvoorkeuren intussen? Een matchmaking-app op Goodreads? Hoe dan ook: dit is mijn fake datingprofiel op basis van de boeken uit mijn boekenkast!

6527740

Pasfoto: Selfie met m’n haar in de wind, lol.
Naam: Veronica Green (Van Rossi of Roth, kies maar, en van Sally.)
Leeftijd: 14 (oei, beetje jong om al op datingsites te zitten, niet?)
Beroep: Guardian of the Gate (haha, cool :D)
Woonplaats: Mystic City
Huisdieren: Een mockingjay die Alfonzo heet, en een tamme tijger.
Bevriend met: Violet, Bree Tanner en Bitterblauw (we noemen haar Bitty voor kort, hoor).

Oproep: Hoi, mijn naam is Veronica Green. Ik ben 14 en woon in Mystic City, waar ik vakantiewerk doe als Guardian of the Gate. Mijn BFF’s Violet, Bree Tanner en Bitterblauw zeggen altijd dat ik Born Wicked ben, en dat is eigenlijk wel waar! Ik heb een Fiery Heart en ben ondanks mijn jonge leeftijd net als iedereen op zoek naar The One – iemand die me InsideOut en OutsideIn wilt leren kennen en met wie ik op termijn een Eeuwig Verbond kan aangaan. Wie weet krijgen we later dan wel een Dromendochter en blijven we Forever samen of toch alleszins tot we allebei Halverwege het Graf zijn! (hahahaha, zoooo fout :’) ik leefde me eventjes helemaal in in die 14-jarige Veronica) 


Zo, dat was leuk, haha. Als je de tag wilt overnemen, dit is hoe het moet:

Pasfoto: kies een boek met een jongen/meisje op de cover
Naam: de voornaam van een auteur wiens naam met dezelfde letter begint als jouw voornaam, en de achternaam van een andere auteur wiens naam met dezelfde letter begint als jouw achternaam
Leeftijd: het aantal boeken op de bovenste plank van je boekenkast
Beroep: een boek met een functie als titel
Woonplaats: een boek met een plaats als titel
Huisdieren: kies een dier wat op de kaft staat van een van de boeken uit je collectie
Bevriend met: kies drie boeken met persoonsnamen als titel
Oproep: schrijf een korte advertentie (max. 100 woorden) voor je fictieve dating profiel en verwerk daarin zoveel mogelijk titels van boeken.

6 thoughts on “Tag: Mijn fictief datingprofiel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s