Taylor Swift Book Tag

taytayDeze tag combineert twee van mijn favoriete dingen: boeken en Taylor Swift 😀 Ik ben al jaren een onbeschaamde Swiftie dus toen ik de ‘Taylor Swift Book Tag’ zag verschijnen bij Make It Personal, moest ik wel meedoen. Ik ben gek op haar stem, haar look, haar lyrics, haar zelfrelativering … Tja, sommige mensen aanbidden Queen Bey, ik aanbid Queen Tay!

We Are Never Ever Getting Back Together – (pick a book or series that you were pretty sure you were in love with, but then wanted to break up with)

The Maze Runner. Boek 1 was *WOW* *BAM* *POW* geweldig, deel 2 was een teleurstelling en deel 3 was gewoon een gemene grap. Ik ben nog altijd niet over het einde van The Death Cure. Not cool, James Dashner, not cool.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARed – (pick a book with a RED cover)

Ik heb blijkbaar niet zo veel boeken met een rode kaft, maar dit vind ik een prachtige cover: Dodenrit van Maggie Stiefvater.

The Best Day – (pick a book that makes you feel nostalgic)

Oeh, dit is een moeilijke! Ik denk dat ik dan maar ga voor de Trylle Trilogy van Amanda Hocking omdat ik ze las op vakantie in Malta. Het was voor mij echt perfect vakantieleesvoer!

Love Story – (pick a book with forbidden love)

Hah, keuze te over in deze categorie! De eerste die nu in me opkomt is The Fiery Heart van Richelle Mead. Sydney en Adrian verbazen iedereen (en zichzelf) door te vallen voor een persoon die so far off limits is dat ze er serieus mee in de problemen kunnen komen. Vampire falls in love with an Alchemist? Definitely 100% forbidden.

I Knew You Were Trouble – (pick a book with a bad character you couldn’t help but love)

Dit vind ik dan weer een moeilijke vraag! Raziel uit de Angel Trilogy van L.A. Weatherly vond ik wel een supercoole villain en ook Levana uit The Lunar Chronicles is een geweldig leuke slechterik, maar verder kan ik me niet echt iemand bedenken.

Innocent – (pick a book that someone ruined the ending for)

Snape killed Dumbledore? 😮 (sorry maar dit duid ik echt wel niet meer als spoiler aan hoor :p)

Everything Has Changed – (pick a character from a book who goes through extensive character development)

Rose Hathaway! In het eerste deel van de VA-reeks kon ik haar niet uitstaan: zo’n zelfingenomen trien die precies weet hoe makkelijk ze elke vent rond haar vinger kan winden … Blegh. Maar ze maakt zo’n immense groei door in de daaropvolgende 5 boeken en ze wordt door dat hele Dimitri-gedoe zo snel volwassen, dat ik haar uiteindelijk toch helemaal in mijn hart gesloten heb. Nu is ze één van mijn lievelings fictieve kick-ass dames!

zoey

You Belong With Me – (pick your most anticipated book release)

Verleden: Ik denk Angel Fever van L.A. Weatherly. Ik moest echt weten hoe het afliep met Willow en Alex!
Toekomst: Het allerlaatste boek in de Tiger Saga van Colleen Houck, Tiger’s Dream.

Forever and Always – (pick your favorite book couple)

Bella & Edward ❤

Come Back, Be Here – (pick the book you would least like to lend out, for fear of missing it too much)

Boeken uitlenen? Wie doet nu zoiets! Ik ben geen bibliotheek hé. *hugs books tighter*

Teardrops On My Guitar – (pick a book that made you cry a lot)

Ik huil totaaaal niet snel bij boeken, maar bij Allegiant moest zelfs ik toch wel even een traantje wegpinken … Dat was cruel, Veronica Roth! Ik ben er toch wel enkele dagen (weken …) niet goed van geweest!

Shake It Off – (pick a book that you love so much, you just shake off the haters)

Haters gonna hate, maar ik blijf een trotse Twihard.

haters

10 thoughts on “Taylor Swift Book Tag

  1. Morgen (10-11) komt deze tag ook op mijn blog online! Hij leek mij ook wel tof aangezien ik ook naar concert ga! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s