Verwenweekendje

Om te vieren dat mijn interim erop zat (en het bijhorende loon gestort was :-p), trakteerde ik mezelf eens op een verwenweekendje. Dat begon zaterdag met een bezoekje aan de Kringwinkel, waar ik het eerste deel van Gone in quasi-nieuwstaat op de kop tikte voor amper 75 cent – die aankoop maakte dus niet echt een deuk in mijn verwen jezelf-budget 😀 Maar goed begonnen, is half gewonnen! Toch?

OLYMPUS DIGITAL CAMERADaarna gingen mijn vriend en ik naar de Leen Bakker. Ik keek er al de hele week naar uit, want daar ging ik een nieuwe boekenkast kopen! Komaan, what better way to spend your zuurverdiende centjes 😉

Mijn oog was gevallen op een assymetrisch modelletje dat door de open zijkant ook nog de warmte van de chauffage ernaast zou doorlaten. Vriendlief heeft ‘m in elkaar gepuzzeld, en het resultaat is top! Nu nog wat herschikken, en hij is perfect. (En ja, ik weet dat Half Bad in deze foto ondersteboven ligt :p)

Later die dag gingen we ook nog naar The Maze Runner in de bioscoop, waarvan je hier mijn recensie kan lezen.

Op zondag ging ik dan met mijn zus naar de Flair Shopping Day in Wijnegem. Het was de eerste keer dat ik ernaartoe ging, dus ik wist niet helemaal wat ik ervan moest verwachten, maar het is een leuke dag geworden! Behalve dan dat we nogal belachelijk lang hebben moeten aanschuiven aan de handleesstand, maar ja, na een tijdje sta je er dan al zo lang dat je ook niet meer wilt opgeven :’)

Helaas voorspelde de handlezeres toch niet direct een 1200849glanscarrière als auteur, doeme hé! Gelukkig hecht ik niet al te veel waarde aan zulke voorspellingen en deden we het eigenlijk maar voor de lol. (Als ze nu wèl een grote doorbraak voorspeld had, dan geloofde ik het natuurlijk metééééén :D).
Verder kocht ik een paar nieuwe camelkleurige winterlaarzen, gingen we op de foto aan de coverstand (zie foto, maar m’n outfit ziet er wat sneu uit omdat mijn statement necklace zich verstopt heeft :p) en dronk ik een lekkere Pear Fusion-smoothie.

Vanochtend sloot ik het verwenweekendje af met uitslapen … tot het schandalig goedgunstige uur van 8u30 :p

Hoe was jullie weekend? 

2 thoughts on “Verwenweekendje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s