De Fictional Boyfriend Tag!

Toen ik deze supertoffe tag tegenkwam bij TheBookmarkers.nl, wreef ik me al verlekkerd in de handen: jaaaa, dit wordt een eitje! Gewoon even kiezen uit mijn eindeloze lijst van fictional crushes – zo gepiept. (Tenzij ik tijdens het schrijven in katzwijm zou vallen door het overmatige swoonen, natuurlijk).

Flauwgevallen ben ik niet, maar uiteindelijk vond ik hem toch moeilijker dan verwacht om in te vullen … Ik besloot niet te lang stil te staan bij mijn keuzes, maar gewoon te kiezen voor de eerste fictieve hunk die in me opkwam bij die bepaalde beschrijving. En het is een mooi lijstje geworden, if I do say so myself!

tumblr_mjo12q4OG91rq2z03o2_2501) Het meest romantische vriendje: Uhm, duh, Edward Cullen natuurlijk! Hij schrijft een lullaby voor je, hij vraagt je ten huwelijk met een erfstuk als ring, hij laat je ‘Be Safe’-briefje achter … Sigh. Waarom zijn niet alle venten zo romantisch? Met een bos bloemen en wat pralines kom je echt niet in de buurt hoor, real life-jongens! (Maar geef me nu toch maar die pralines, ja, thanks).

2) De badboy met een goede, zachte kant: Ik moet spontaan denken aan Mars uit De Divine Saga (Flame). Normaalgezien val ik namelijk helemaal niet op badboys – die fase ben ik denk ik ontgroeit – maar een man zoals Mars, tja, daar zeg je gewoon geen neen tegen. Ten eerste mdat je dat niet wilt en ten tweede omdat hij je anders wel gewoon oermensachtig over zijn schouder zwiert en meeneemt op zijn moto!

3) Het paranormale vriendje: De eerste die in me opkomt is Lend uit Paranormalcy. Hij is een nogal uniek paranormaal wezen, en een nogal unieke, superlieve boyfriend voor onze al even unieke Evie! Doordat hij de vorm van andere mensen kan aannemen, is hij eigenlijk al je fictional boyfriends in één – ideaal 😀

4) Jongen die je friendzonet: Bij Roar uit Under the Never Sky had ik altijd nogal het gevoel dat hij gefriendzonet werd, terwijl hij (jammer genoeg?) helemaal niet als een love interest van Aria geschreven is. Hoe dan ook, ik zou deze knapperd wellicht ook friendzonen, want hij is duidelijk nog niet helemaal over Liv en dus non-suitable boyfriend material.

5) Je soulmate: Ho maar, heftige vraag zeg 😀 Ik denk dat ik hier voor de veiligheid maar even kies voor Ian O’Shea uit The Host. Hij heeft een goede en een minder goede kant, en dat maakt hem erg menselijk. De persoonlijke groei die hij doormaakt waardeert hem op naar een waardige soulmatekandidaat! (PS: Ik heb het over boek-Ian, niet film-Ian, want bah!)

6) Vriendje waarmee je wilt weglopen: Alex uit Angel! Samen met hem voelt weglopen ongetwijfeld eerder aan als een romantische roadtrip. Hij zal me zeker weten in leven te houden en te beschermen terwijl we samen elopen naar Las Vegas voor een shotgunwedding, haha 😉

7) Vriendje waarmee je alles zou durven: Doe mij dan maar Matthew Clairmont uit de All Souls Trilogy! Hij zorgt er no doubt voor dat je je net als hem onverslaanbaar voelt! Met hem kan je gewoon de wereld aan, want hij heeft macht, charme, autoriteit, onsterfelijkheid en veel geld 😀 En hij zal je altijd beschermen.

8) Vriendje waarmee je op een onbewoond eiland wilt zitten: Kishan uit Tiger’s Curse lijkt me hier wel een goede keuze (sorry Ren, love ya too!). Hij heeft namelijk jarenlang in de jungle overleeft in zijn eentje, dus dat onbewoond eiland is voor hem niets nieuws. Hij vangt in tijgervorm wat te eten en ik kook het op een vuurtje. Goeie deal, toch?

9) Het meest badass vriendje: Ik ga vooorrrr … Christian uit VA! De manier waarop hij pestkoppen in brand stak vond ik in de film echt geweldig stoer! In de boeken is hij naast totally badass ook een zeer toegewijd vriendje en zo fantastisch sarcastisch, dus dat komt helemaal goed. Come on Christian, light my fire! 😉

Maar samengevat wil ik toch gewoon deze fictional boyfriend hieronder ^_^ Cutieeee.

tumblr_m2cb9h0Skm1rsteiro1_500

7 thoughts on “De Fictional Boyfriend Tag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s