De 5 leukste tv show intro’s

Oké, deze blogpost is best … random. Maar het leek me wel eens leuk om mijn 5 favoriete serie intro’s op een rijtje te zetten voor jullie!

Sleepy Hollow

Je voelt de vibe van deze leuke reeks meteen door merg en been vibreren: spooky but sooooo delicious! Ik moet echt dringend eens de volgende afleveringen bekijken want ik heb S1 nog steeds niet uitgekeken …

Sleepy.Hollow. Intro from Luis Fernando on Vimeo.

Ghost Whisperer

Deze serie ben ik onlangs beginnen kijken omdat ‘ie gratis beschikbaar was op Rex van Telenet. Een beetje een low budgetshow, maar best wel leuk eenmaal je het volgt want de personages zijn erg sympathiek. De intro vind ik een geweldige stijl hebben en het mysterieuze muziekje maakt het helemaal af.

 

Teen Wolf

Deze intro is zo motherf*cking badass, ik heb er geen woorden voor. De muziek zorgt ervoor dat ik iemand tot murw wil slaan en introducties van de personages zijn echt zalig cool gedaan. Aaaaaah! *fangirling*

 

Suburgatory

Deze zing ik altijd mee! Suburgatory was (verleden tijd want het is helaas gecancelled :’() een superluchtige, kleurrijke en humoristische serie over een New York city girl die naar de suburbs verhuisd met haar stoere vader. Echt zo oncool dat er geen afleveringen meer van komen …

 

Pretty Little Liars

Nog zo’n meezingertje: die van PLL. Deze show is echt zo verslavend en het intromuziekje zit daar ook best voor iets tussen. Een tikkeltje morbide maar ook heel erg glamoureus, net als de show en haar personages zelf.

Wat zijn jullie favo intro’s?

9 thoughts on “De 5 leukste tv show intro’s

  1. De meeste ken ik niet, maar die van Sleepy Hollow natuurlijk wel. En ja hoor, die intro is geweldig. Hij weet perfect de sfeer weer te geven en het lijkt wel alsof hij je perfect voorbereid bij de overgang van real life naar ‘Sleepy Hollow’ toe.

  2. Ik hoor steeds meer goede dingen over Sleepy Hollow! Ziet er vet uit! En oh ja, The Gost Whisperer.. ik keek die serie vroeger altijd op televisie en ohhh, ik vond het toen zo creepy maar zo interessant! Ik vind zelf de intro van Boardwalk Empire supertof (en ik kijk de serie niet eens), die van Downton Abbey is enorm mooi en visueel perfect en uh.. even denken.. die van True Detective heeft ook wel iets (al vond ik de serie zelf maar mweh). Oh, en de intro van Outlander! Ook heel mooi!

    • Sleepy Hollow is (zover ik het gezien heb althans!) echt heel erg de moeite 🙂 Geweldige setting en supergoede acteurs. Downton Abbey is qua muziek ook één van mijn favorieten! De rest van de series die je noemt heb ik (nog) niet gezien vrees ik 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s