SSS: Super 6 boeken waar ik naar uitkijk om te lezen

supersixxxx

Oh hemeltje, mag ik er echt maar zes kiezen? Zès? Dat is als vragen om je 6 favoriete druppeltjes water uit de zee te vissen! #cannotcompute Maar oké, ik heb er dan maar gewoon zes uitgekozen waar ik op dit eigenste moment erg naar uitkijk en die nog NIET in mijn boekenkast staan. Kwestie van de poel toch een beetje te verkleinen 🙂 Dit zijn ze geworden!

 1. Waterfall van Lauren Kate: Ik vond deel 1 (Teardrop, recensie hier) erg veelbelovend maar ik zat nog met véél vragen en had het gevoel dat de echte actie nog moest beginnen. Het boek komt geloof ik in november uit en staat al op mijn birthday wishlist voor m’n verjaardag in december!
 2. Verslaving van Patricia Bonilla: Wat ik denk dat erg cool gaat zijn aan dit YA-boek van ‘Nine Sisters’ Patricia, is dat ze niet bang was om de personages met scherpe randjes te schrijven. Ik heb er al veel goeds over gehoord en ben dan ook erg benieuwd!
 3. Rebel Belle van Rachel Hawkins: Dit boek wil ik zooooo belachelijk graag hebben op het moment! Ik heb sinds Heart of Dixie en Duck Dynasty echt wel wat met zulke Southern settings en dat dan gecombineerd met fantasy … I’m in heaven! De cover is ook prachtig.
 4. Dreiging en Duisternis van Leigh Bardugo: Deel 1 was wauw, en deel 2 … dat moet volgens mij ook wel behoorlijk wauw zijn! Ik twijfel alleen nog of ik ‘m in het Engels of het Nederlands ga kopen … Wellicht gewoon die wat het goedkoopste is.
 5. Cruel Beauty van Rosamund Hodge: Toen ik voor het eerst over dit boek (alweer met een indrukwekkend mooie cover) hoorde, schreeuwde ik van de daken dat ik het meteen bij de release zou kopen. Maar euh … Heel wat maandjes later heb ik Cruel Beauty nog steeds niet in de boekenkast mogen verwelkomen. En nochtans ben ik er echt superbenieuwd naar!
 6. De Test/The Testing van Joelle Charbonneau: Bij De Test heb ik echt het gevoel dat ik de enige ben die ‘m nog niet gelezen heeft. Vrijdag op het Boekenfestijn lag er nog één hardback copy, maar daar was de dust cover van gescheurd dus dan vond ik 9 euro nog te veel. Toch wil ik deze echt graag lezen en kijken of ik ‘m net zo leuk vind als de rest van blogland.

De Super Six Saturday wordt georganiseerd door Bookbabbles

19 thoughts on “SSS: Super 6 boeken waar ik naar uitkijk om te lezen

  • Oei, al de 2de negatieve comment over De Test, en ik dacht net dat iedereen die razend leuk vond 😀 Nou ja, een afkooksel zo nu en dan moet kunnen, vind ik, zolang het niet te ver gaat :p Maar sowieso hoera voor D&D! (ff afkorten :p)

 1. De enige van dit lijstje die ik heb gelezen is De Test en eerlijk gezegd vond ik die wel leuk maar niet geweldig, en het tweede deel stelde me best teleur.

 2. Ja ik had hetzelfde probleem, 6 boeken maar! En ik heb ook het gevoel dat ik de enige ben die de Test nog niet heeft gelezen, maar nu weet ik dat dat (gelukkig!) niet zo is..

 3. No worries! Ik moet ook nog De Test lezen! Maar er zijn ook zo veel boeken die ik wil lezen! En ik kijk ook met smacht naar Waterfall; Teardrop was veel belovend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s