Pretty cover-pa-looza

Heb je dat ook wel eens, dat je een boek tegenkomt op Goodreads en niet 100% overtuigd bent van de teasertekst … maar dat je toch gewoon op die blinkende groene to-readknop moet klikken omdat de cover te mooi is om te laten vergaan in de zee van Goodreadsboeken die je nooit meer terugvindt?

wanttoreadUhu, wel, dat doe ik best vaak. Dit zijn enkele van mijn meest recente toevoegingen aan de overvolle ‘Ooooh, pretty cover!’-subcategorie van mijn TBR.

Welk van deze covers overtuigt jou in één oogopslag? (klik op de cover voor de Goodreadslink!)

cover10445208 cover15829686 cover17341550 cover18667909 cover18757051 cover18805916 cover20821047 cover22735431

14 thoughts on “Pretty cover-pa-looza

  1. Ja, gewoon omdat het boek heel cool lijkt vanwege de cover, terwijl het helemaal niet mijn smaak is. Of omdat een van mijn vrienden ‘m heeft toegevoegd. Een deel van mijn want-to-read-boeken ga ik waarschijnlijk niet eens lezen!

  2. Als ik nog nooit van het boek gehoord heb, laat ik me altijd eerst leiden door de cover. Dan loop ik door een boekenwinkel en bij een prachtige cover moét ik dan echt de achterflap lezen. Daarna beslis ik of ik het boek wel of niet ga lezen. De cover van “Orenda” vind ik er persoonlijk echt prachtig uitzien!

  3. Ik zal wel vrij snel een boek met mooie kaft uit het rek nemen om verder te bekijken, maar of ik het uiteindelijk ook bestel of koop hangt af van de samenvatting op de achterkant. In dit rijtje zijn ‘Orenda’ en ‘Tandem’ mijn favorieten op basis van hun cover alleen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s