Zeven boeken uit de kast die ik waarschijnlijk nooit ga lezen

Jullie hebben er wellicht ook een paar: van die boeken die al jaren staan te verstoffen in een donker hoekje van de boekenkast. If you’re anything like me, zijn dat vooral tweedehands- en Boekenfestijnkoopjes waarbij je dacht van “Ja maar het is zo goedkoop!” en misschien ook hier en daar een miskoop die dan bijvoorbeeld het zoveelste deel in een reeks blijkt te zijn. Don’t know about you guys, maar mij gebeurt dat best wel regelmatig.

Ik heb ze eens verzameld, dat zootje ongeregeld van me. Erg om te zeggen, maar met al het leuks dat nog op mijn TBR-pile ligt, vrees ik almaar meer dat deze boeken ongelezen in de kast zullen blijven staan … *whispers* forrrrrrreverrrrrrrr.

Aan jullie om me ervan te overtuigen als er hier iets tussen zit dat zeker wèl de moeite is om alsnog te lezen!zevenboeken

 1. Robopocalypse: Kringloopkoopje met een mooie shiny cover, maar of ik ‘m ooit ga lezen? Doubt it.
 2. Eeuwig Verbond: Fnac-solden, maar meh, trekt me uiteindelijk niet zo aan … Nochtans wel al goeie dingen over gehoord.
 3. Vampire Diaries deel weet-ik-hoeveel: Waterstones uitverkoop. Ik hou het bij de tv-serie voorlopig 🙂 De boeken zijn blijkbaar te anders?
 4. Guardian of the Gate: Mooie cover, maar is deel 2 en ik ben net niet nieuwsgierig genoeg naar deel 1 om ernaar te gaan zoeken …
 5. The Time Traveller’s Guide to Elizabethan England: Kringloopkoopje net voor in naar Londen vertrok :p Gaat me te uneventful leesvoer zijn, vrees ik.
 6. Android Karenina: Boekenfestijnkoopje … tja … ik wou ook eens een klassieker lezen, maar dan met androids dus 😉
 7. De Wijde Hemel: (The Lovely Bones) Ehm, ik heb de film al gezien, dus … Liever niet. Was ook een kringloopkoopje trouwens. Nog gloednieuw – kon ik niet laten liggen voor € 2. Maar lezen? Nah!

facebookbanner

13 thoughts on “Zeven boeken uit de kast die ik waarschijnlijk nooit ga lezen

 1. De Wijde Hemel ben ik in begonnen, maar vond het niet pakkend genoeg om door te lezen, de rest ken ik wel bijna allemaal maar nog nooit in gelezen.

  • Ik heb er idd al veel goeds over gehoord, en toch begin ik er niet in for some reason – staat al eeeeuwen id kast! Mss omdat het een hardcover is? :p Dat lees ik niet zo graag. Ik hoop dat ik er nog ooit aan toe kom en dat ik ‘m even leuk vind als jou 🙂

 2. De Wijde Hemel heb ik ook nog ongelezen in de boekenkast staan. De film vond ik prachtig maar ik twijfel een beetje over het boek omdat ik een aantal heel erg negatieve recensies heb gelezen.

  • Ik hoor inderdaad ook dat het nogal ‘saai’ boek is dat je snel weglegt. Jammer! De film is idd erg mooi 🙂 Maar daar hebben ze de mooiste momenten natuurlijk erg visueel kunnen maken, misschien komt dat in het boek niet zo goed over …

 3. Ik herken het wel, voor een deel dan want ik koop bijna al mijn boeken 2de hands. Ik heb nog geen enkel van bovenstaande boeken gelezen.

 4. Herkenbaar. En ik zou niet het boek lezen als je de film al hebt gezien, dat valt altijd tegen.
  Ik gebruik Bieblio om boeken die ik niet meer lees uit te lenen of te ruilen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s