Ontdekt: The Quest (fantasy reality show)

LOGO_ON-AIR_Quest-color

The Quest! Ik keek er al naar uit sinds ik er een tijd geleden voor het eerst over hoorde via Hypable. Nu het seizoen uit is, begon ik eindelijk met aflevering 1. En ik werd na dat lange wachten zeker niet teleurgesteld!
Deze unieke reality show is voor de fantasyminnende deelnemers (en kijkers!) echt a dream come true. De show speelt zich af in een sprookjesachtig kasteel te Everealm en de 12 uitverkoren ‘paladins’ moeten zowel samen als tegen elkaar queestes tot een goed einde brengen om uiteindelijk de ‘true hero’ te worden en Everealm te redden van de ondergang.

Jongens, deze reality show is echt een dikke vette must watch voor al wie van fantasy houdt! Echt geweldig gedaan en de deelnemers gaan er zo in op, super om te zien.
Ik werd zelf ook een beetje emotioneel toen ik de reacties van de paladins zag op de setting van The Quest.
Ze zien er stuk voor stuk uit alsof ze na jaren van misverstand eindelijk hun brief naar Hogwarts hebben gekregen! Magisch, hoe gelukkig je een mens kan maken met hun tot leven gekomen fantasy-euh-fantasie. Wanneer komt de BE/NL-versie?

Qua opdrachten heeft het so far (ik heb nog maar één aflevering gezien maar was zo enthousiast dat ik het meteen met jullie wilde delen!) wel onvermijdelijk wat gemeen met andere competitieve reality shows zoals bijvoorbeeld Expeditie Robinson, maar de setting, kostuums en de acteurs die de randpersonages vertolken maken er toch een volledig andere belevenis van.
Veel van de deelnemers zijn voor heel wat van ons fantasylovers en boekennerds volgens mij ook erg herkenbaar qua hobbies en persoonlijkheden. Voorlopig supporter ik denk ik voor het roodharige meisje wiens naam ik me niet meer kan herinneren, maar die wel al meteen keigoed bezig was. Can’t wait to see more!

Gaan jullie ook naar The Quest kijken? (enige juiste antwoord = JA!) 

6 thoughts on “Ontdekt: The Quest (fantasy reality show)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s