Nieuwe (tijdelijke) lay-out

Niet weglopen, je zit nog altijd op Mijn Brein is een Boekenkast hoor! Ik was alleen mijn oude layout opeens kotsbeu en moest echt asap een nieuwe hebben (Miss Ongeduld, right here folks *zwaait*). Dit heb ik dan maar snel op een uurtje in elkaar geflanst, tussen de soep en de patatten πŸ˜€

Een definitieve lay-out is dus nog in de maak, maar wat ik wel al kan verklappen is dat de slogan ‘Lezen kan je vleugels geven’ (een verwijzing naar mijn boekslogan: ‘Liefde kan je vleugels geven … of nemen’) een prominente rol zal spelen in mijn nieuwe look.Β 

Wat vinden jullie alvast van deze voorlopige lay-out?Β Like, dislike? Leuke kleuren? Te donker? Te druk?

8 thoughts on “Nieuwe (tijdelijke) lay-out

    • Hehe ja, zie dat jij hetzelfde thema gebruikt πŸ˜‰ Thema blijft bij mij eigenlijk altijd hetzelfde, alleen header en achtergrond veranderen wel al eens. Vind het één van de overzichtelijkste thema’s pesoonlijk, een blijvertje ^^

      Dankjewel, leuk dat je illustratie mooi vind!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s