Gehandtekende boeken

Ik heb niet zo erg veel gehandtekende boeken, maar degenen die ik heb, koester ik wel echt. Ze krijgen doorgaans dan ook een mooi plekje in mijn vitrinesalontafel (Deze, haha. Dju, nu is die in solden zie ik net!).

Mijn favoriet is mijn gehandtekende exemplaar van ‘Angel Fever‘ van L.A. Weatherly, omdat ik die won met een gedichtenwedstrijd op Twitter en Lee er dus een gepersonaliseerde boodschap voor me in schreef. Superleuk natuurlijk!
Close second is ‘Tiger’s Curse‘, omdat die is uitgegroeid tot één van mijn lievelingsboeken zoals jullie inmiddels wel weten (hé hallo: de Giveaway loopt morgen af dus nog snel meedoen!).

angelfeverautographed

tigerscurseautographed

In Londen tikte ik dan nog twee exemplaren op de kop die van een handtekening voorzien waren: Fractured van Teri Terry en Crown of Midnight van Sarah J. Maas, maar deze twee heb ik nog niet gelezen. Ik stond er echt wel versteld van dat die even duur verkocht werden als niet-gehandtekende exemplaren en dat die daar zomaar tussen de gewone boeken lagen! Snel meegegraaid. Achteraf gezien wel spijt dat ik de gehandtekende hardback van Half Bad die daar ook lag niet geadopteerd heb omdat ik liever de goedkopere paperback wou … Achja!

crownofmidnight

fracturedautographed

PS: De foto’s zijn een beetje raar, I know 😀

Wat vinden jullie: is een gehandtekend boek meer waard? Welke hebben jullie zoal in de kast staan of welke zou je graag willen? 

12 thoughts on “Gehandtekende boeken

 1. Ik vind een handtekening in boeken wel leuk maar eigenlijk alleen als ik dan de auteur ook kan ontmoeten, dan is het toch specialer. En ik zou wel een moord plegen voor een handtekening van JK Rowling maar dat gaat waarschijnlijk nooit gebeuren :’)

  • Ik heb eigenlijk nog nooit echt een auteur ontmoet, too socially awkward to enjoy it, denk ik :’) Wel een keertje interview gedaan met Aprilynne Pike via Skype en Lauren Kate van een afstandje gezien, but that’s it :p Een JK Rowling-handtekening zou ik ook wel heel graag aan m’n collectie toevoegen, maar wordt idd moeilijk vrees ik!

 2. toch een leuke collectie gehandtekende boeken 🙂 ik heb maar één boek met een handtekening van vroeger op de boekenbeurs. en dan nog een handtekening van een schrijver ( gewoon op een papiertje en niet op het boek) een zielige verzameling dus. ik heb dan weer wel een handtekening van mijn idolen dus ik zal maar niet klagen :p

 3. Jaloeeeeeeeeeeeeeeeeeers! Ik heb de handtekening van Lauren Kate in Fallen staan, maar daar hecht ik totaal geen waarde aan omdat het boek al jaren staat te verstoffen bij mij in de boekenkast, haha.

  • Haha 😀 Da’s wel sneu! Al heb ik ook wel zelf dat ik gehandtekende boeken niet zo goed meer durf lezen, uit angst dat er iets mee zou gebeuren. Vandaar dat ik 2 kopies van Angel Fever heb 😀
   Maar oké, Fallen vond ik nu ook geen topper. Deel twee was wel al leuker! Toch eens in beginnen dan mss? 😉

 4. Ik vind handtekeningen tof… Zeker als het boeken zijn die ik erg gaaf vind. De meeste handtekeningen heb ik vergaard terwijl ik de schrijvers heb ontmoet en dat maakt het juist dat het boek meer emotionele waarde krijgt. Zoiets van ‘ja toen heb ik die en die ontmoet’. En het maakt het boek meer voor jou als je het persoonlijk gesigneerd krijgt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s