GIVEAWAY: win één van mijn lievelingsboeken!

Laatste dagen om deel te nemen aan de giveaway!

Mijn B.I.E.B.

Eén van mijn favoriete boeken aller tijden leerde ik eind vorig jaar kennen via een internationale giveaway op de blog van A.L. Davroe. Ik won een gehandtekend exemplaar (wat altijd extra leuk is!) en gaf het boek een mooi plekje in mijn vitrinekoffietafel. Toch duurde het nog nog tot begin dit jaar vooraleer ik het boek ook daadwerkelijk las.

Toen ik dat dan eindelijk deed, was ik op slag verliefd! Zo verliefd zelfs, dat ik het nu helemaal niet als een kost beschouw om het boek hier weg te geven in een giveaway – het is eerder een pay it forward-soort van situatie, omdat ik voor dit lievelingsboek zelf dus ook niet betaald had.
Ik geef vanaf vandaag dan ook compleet zonder speciale reden één exemplaar van dit boek weg, enkel en alleen omdat ik het met jullie wil delen, zoals het ook met mij gedeeld is geweest. Over welk boek…

View original post 220 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s