Aankondiging short story voor Halloween

Dames en heren, mag ik even uw aandacht? Bij deze kondig ik officieel aan (dan kan ik er niet meer onderuit muizen) dat u op 31 oktober aanstaande, oftewel de heidense feestdag der Halloween, een nieuw verhaal van mijner hand mag verwachten op het magnifieke staaltje technologie dat u het wereld wijde web heet!

Naast Zand op Wattpad en natuurlijk de Vleugels Trilogie, kom ik binnenkort dus met een kortverhaal (50-tal pagina’s, vermoed ik?) aanzetten ter gelegenheid van de griezelhoogdag van het jaar. Het gaat dan ook om een snel geschreven dark romance-verhaal voor Young Adults, zoals jullie van me gewend zijn, maar dan net ietsje enger (?). De korte inhoud en cover zal ik hier releasen zodra die er zijn, maar voorlopig heb ik vooral nog een titelย – en jullie goede advies hieromtrent –ย nodig ๐Ÿ™‚

 

10 thoughts on “Aankondiging short story voor Halloween

  1. Gekochte dagen! ๐Ÿ™‚ De heidense naam van Halloween is trouwens Samhain. Halloween komt namelijk van het niet-heidense ‘All hallows’ eve’ (avond voor allerheilige)

    • Oh ja, oeps, wist ik technisch gezien wel, maar niet direct bij nagedacht hier :p Gekochte Dagen was persoonlijk ook mijn favoriet, samen met de Lazarusprijs (working title). Benieuwd wat de uitkomst van de poll gaat zijn want voorlopig zijn de stemmen nog verdeeld! Thx for voting ^^

  2. Ik ben heel benieuwd en het klinkt super leuk. Ik heb voor De Carpe Vitae-club gekozen, vond ik wel interessant klinken ๐Ÿ™‚

    • Jazeker! Mijn boek Tweedehands Vleugels is al enige tijd te koop op Bol.com en nu werk ik aan deel twee, doorheen wat zijprojectjes zoals deze ๐Ÿ™‚ Dankjewel voor je stem! Denk dat het idd Gekochte Dagen gaat worden, dat lijkt de favoriet te zijn!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s