Wake me up when September ends

September is nog maar net begonnen, of ik zit al ongeduldig stuiterend te wachten op haar einde. ‘When September ends’ – van 25 tot 28 september, om precies te zijn – is het Boekenfestijn namelijk eindelijk weer in onze buurt. Hallelujah! En, niet toevallig, loopt dan ook mijn Book Buying Ban Extreme af!

Wat het extra leuk maakt, is dat dit jaar de eerste keer zal zijn dat we er met de auto naartoe kunnen. Anders was het nog sleuren naar en op de bus, maar nu kunnen we gewoon schaamteloos de kofferbak volladen. “Excellent” *Mr. Burns-stemmetje*

Ik begin alvast aan mijn wenslijstje, if you don’t mind, en droom tot deze maand voorbij is lekker weg bij alle boeken die ik ga kopen. Boeken! Kopen! Jaaaaaa! Het kan niet snel genoeg het eind van de maand zijn! Enneuh, wake me up on the 25th hé, jongens 😉

8 thoughts on “Wake me up when September ends

  1. Oops, vanaf ik het woord ‘Excellent’ zag staan, las ik het automatisch al met een Mr. Burns stemmetje. (vaak zit ik dan ook net als hij met mijn vingertoppen tegen elkaar te tikken). Het woord ‘precious’ kan ik ook niet gewoon lezen wanneer ik het zie staan. En als ik ergens ‘hehehe’ zie staan lees ik het vrijwel iedereen keer op deze manier https://www.youtube.com/watch?v=m1agaZinJHg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s