GIVEAWAY: win één van mijn lievelingsboeken!

Eén van mijn favoriete boeken aller tijden leerde ik eind vorig jaar kennen via een internationale giveaway op de blog van A.L. Davroe. Ik won een gehandtekend exemplaar (wat altijd extra leuk is!) en gaf het boek een mooi plekje in mijn vitrinekoffietafel. Toch duurde het nog nog tot begin dit jaar vooraleer ik het boek ook daadwerkelijk las.

Toen ik dat dan eindelijk deed, was ik op slag verliefd! Zo verliefd zelfs, dat ik het nu helemaal niet als een kost beschouw om het boek hier weg te geven in een giveaway – het is eerder een pay it forward-soort van situatie, omdat ik voor dit lievelingsboek zelf dus ook niet betaald had.
Ik geef vanaf vandaag dan ook compleet zonder speciale reden één exemplaar van dit boek weg, enkel en alleen omdat ik het met jullie wil delen, zoals het ook met mij gedeeld is geweest. Over welk boek ik het nu eigenlijk heb?

Tiger’s Curse van Colleen Houck natuurlijk!

ecard-banner-1

Mijn extreem fangirlende recensie ervan kan je hier lezen, maar als je ongespoiled wilt deelnemen aan mijn giveaway in de hoop het boek binnenkort zelf in handen te hebben, kan ik dat alleen maar toejuichen.

Tiger’s Curse is een aanrader voor fans van Twilight-achtige boeken (lees: romantische fantasy met een alledaags meisje als hoofdpersonage en een perfecter dan perfecte supernatural boyfriend) die graag eens de exotische tour zouden opgaan.
Indische mythologie speelt een grote rol in het verhaal, wat ik persoonlijk een fantastisch originele setting vond. Dit boek verdient gewoonweg echt meer aandacht! Ik hoop daartoe te kunnen bijdragen met deze actie (en jullie tegelijkertijd te lokken al mijn social media te liken, muhahah :p).

Hoe wie wat waar?
Ik geef dus 1 Engelstalig (!) exemplaar van Tiger’s Curse weg via The Book Depository, wat dus wel betekent dat de levering eventjes op zich kan laten wachten.
Wat moet je doen om deel te nemen? Ik verwijs je hiervoor graag door naar het Rafflecopterformulier : gewoon even de link klikken en daar de stappen volgen die je wenst uit te voeren om meer kansen te verdienen.
De wedstrijd is zowel toegankelijk voor Belgische als Nederlandse deelnemers en wordt afgesloten op woensdag 10 september.

Veel succes allemaal!

 
a Rafflecopter giveaway

43 thoughts on “GIVEAWAY: win één van mijn lievelingsboeken!

  • Zeker doen! Ze zijn echt fameus ‘swoon worthy’ 😀 Boek 4 moet ik zelf ook nog lezen – ik stel het almaar uit omdat ‘m wil sparen zodat het nog niet voorbij hoeft te zijn! Er komt volgend jaar geloof ik wel nog 1 deel uit, een nakomertje 🙂

   • Ja heb ik ook gehoord, maar een hoop mensen schijnen het apart te vinden omdat het gewoon afgesloten was. Dus ik ben wel benieuwd wat dat gaat worden.

 1. Welk exotisch dier? Hm… Ik ben niet zo’n exotisch dier geloof ik.. Ik en warmte gaat ook niet samen en daar moet ik altijd aan denken bij het woord exotisch. Een uil is niet zo exotisch he? Misschien een Sfinx… Want dan mag ik de hele dag raadsels uitdelen (niet dat ik goed in raadsels ben, maar goed :))

 2. Aaah boek lijkt me geweldig maar wat heb ik een gruwelijke hekel aan die raffle gedoe wedstrijden! Ik heb mn best gedaan maar snap er allemaal geen *** van, weet mn namen niet allemaal etc etc grommm haha. Nou ja we zullen zien. Wel leuke actie van je!

  • Oei sorry, dat leek me de meest handige manier 🙂 Zodra ik nog een lijst van de entries kan downloaden (gaat maar om de zoveel uur) zal ik checken of je ertussen staat en je deelnames gelukt zijn! Normaal wel hoor 🙂 Succes alvast!

   • Haha geeft niks hoor, ik ben gewoon een beetje digibeet vrees ik ;-). En ik win regelmatig iets dus ik gun het net zo goed een ander :-).

   • Oh en exotisch dier, doe mij maar een nijlpaard haha. Ik kan niet goed tegen hitte maar dan lig ik lekker de hele dag een beetje in de koele modderplassen, kan ik ongegeneerd gapen, maak ik me niet druk om mijn gewicht en ben ik als het moet ook nog eens heel snel en gevaarlijk! 😉

 3. Exotisch dier? O help. Ik denk een parkiet ofzo. Lekker eigenwijs. Past wel bij me, denk ik. :p
  Ik ben niet zo exotisch. Goeie en originele vraag trouwens, haha!
  Leuke winactie! 🙂

 4. De eenhoorn is al veelvuldig gekaapt zie ik. En dat terwijl ik toch echt een eenhoorn zou zijn. 😉
  Maar mijn alternatief is de olifant. Voor mijn fascinatie voor eenhoorns begon had ik een olifantenfascinatie. Jawel. Ik doe mijn spreekbeurt over de olifant. En: In het circus mocht ik op een olifant zitten, jeweetwel. Even snel, voor de foto. Ik besloot hem een liefkozen klopje te geven. Besloot die olifant ineens op zijn voorpoten te gaan staan! Had ik hem per ongeluk het bevel tot kunstje gegeven ;). Olifanten zijn awesome.

 5. Oeh je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar dit boek ^^. Als exotisch dier zou ik een toekan willen zijn (is dat uberhaupt exotisch? Ik vind van wel) want ik vind die beestjes zo leuk en ze lopen leuk en ze zijn blij. Vroeger keek ik altijd een tv-programma over 2 toekans (De toekans heette het volgens mij, heel origineel) en toen heb ik een tijdje een enorme toekan-obsessie gehad en alles wat ervan overgebleven is, is een toekanknuffel :’). Nu heb ik heel erg vaak toekan gezegd, maar dat vind ik niet erg want ze zijn leuk. Go toekans!

 6. Ik zou waarschijnlijk een ontzettend goed monster van Loch Ness zijn. I know, waarom dat dan? Omdat ik het leuk vind om mensen voor de gek te houden. Ik zou echt heel sporadisch mijn kop boven water uitsteken zodat degene die daar per ongeluk getuige van zijn zich een hoedje schrikken. Niemand gelooft dan toch meer in mij, dus het lijkt me een vrij ongevaarlijke tijdbesteding. Daarnaast woon ik dan in een van mijn favoriete landen dus, extra bonus. Wie weet kan ik nog een glimps opvangen van de opnames van Outlander vanuit mijn meer 😉

 7. Oh oh! Bijna vergeten om mee te doen, maar het kan nog dus ik doe nog even mee 😀

  Exotisch dier… hmmm… Ik zou wel een geniepige schorpioen willen zijn, net als mijn sterrenbeeld! Gevaarlijk en klein, dat past wel bij mij. Alhoewel, ik niet zo gevaarlijk ben hoor, haha, maar wel klein :’D

 8. Ik zie het nog net op tijd om mee te doen….:P

  Ik zou graag iets katachtigs willen zijn, iets als een caracal ofzo (want die pluisjes bij de oren zijn zo schattig :P)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s