Mijn naam in boeken

Een tijdje geleden deed het de ronde onder boekbloggers om je naam te spellen met de eerste letters van boektitels. Nu heb ik geen idee meer of dat een tag was of whatever, maar ik heb het altijd al een keertje willen doen!

Enig probleempje … Ik had nooit een boek dat met de V van Vanessa begon, en dan hield het spelletje eigenlijk al op 😦 Intussen heb ik echter Verkikkerd in mijn boekenkast staan en kon ik eeeeindelijk op zoek naar de overige 6 letters!

Vanessaname

De V van Verkikkerd (Lisette Jonkman)
De A van A Discovery of Witches (Deborah Harkness)
De N van Need (Carrie Jones)
De E van Endure (Carrie Jones)
De S van Shadowland (Alyson Noël)
De S van Spells (Aprilynne Pike)
De A van Ashes of Twilight (Kassy Tayler)

7 thoughts on “Mijn naam in boeken

 1. Ah, leuk dit! Zijn allemaal vreemde boeken voor mij, nog aanraders? Ik ga ook eens kijken naar mijn naam in boeken, maar dat moet niet zo moeilijk zijn aangezien mijn naam uit maar vier letters bestaat :’)

  • Thanks!

   De boeken van Carrie Jones zijn heel leuk als je van Twilight-achtige verhalen houdt (maar dan met elfjes en meer over vriendschap ook). A Discovery of Witches is dan weer een must als je van volwassen fantasy met vampieren houdt! Ashes of Twilight heb ik zelf eigenlijk nog niet gelezen :p De rest is een beetje meer zo-zo, niet meteen dikke aanraders.

   Veel succes met het samenstellen! Iets met de i uit jouw naam kan mss nog een uitdaging worden, ik zou er niet zo meteen eentje weten :p

  • 🙂
   De Need-boeken van Carrie Jones zijn idd redelijk onbekend maar wel heel luchtige, grappige en toch spannende boeken met veel toffe fantasyelementen. Het eerste deel lijkt een beetje een Twilight rip-off op het eerste zicht (vond ik tenminste) maar Carrie Jones heeft toch een volledig eigen stijl en verder in de reeks is er niets meer van de Twilight-vergelijking over! Zeker eens lezen als dat wel je genre is 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s