Feel good music

Vanavond staat er eens iets anders op het menu dan de gewoonlijke boekenposts met een bijgerecht van sporadische filmrecensies: muziek! Graag wil ik drie van mijn favoriete feel good-nummers van het moment met jullie delen. Deze songs en clips doen je spontaan vergeten dat het weer buiten nogal tegenzit voor augustus en zijn ideale motivators om eens stevig in je dag (of avond dus) te vliegen!

Shake it off – Taylor Swift

Het is geen geheim: I love Taylor Swift en heb superveel respect voor haar. Ik ben vooral fan van haar oudere, meer country-achtige nummers, maar na enkele keren luisteren weet ik haar catchy popnummers van de laatste 2 cd’s ook weer altijd te appreciëren.
Deze laatste nieuwe is absoluut geen uitzondering! Tay tay is ook compleet adorabel in de clip waarin ze verschillende dansstijlen uitprobeert (girl crush) en geeft haar vele haters op de best mogelijke wijze lik op stuk – zeker kijken, luisteren èn shaken dus!

All About That Bass – Meghan Trainor

Een clipje in schattige snoepkleurtjes met superleuke fashion, een fantastisch voluptueuze danser tussendoor (seriously, I love him) en een geweldige positive body image-boodschap verpakt in catchy tunes met een zeer eigen sound: deze song is een lijflied voor alle dames met een maatje meer à la mezelf. Maar het is gewoon zo’n leuk nummer dat ook ‘them skinny bitches’ het zullen weten appreciëren 😉 Dat booty-booty!
De zangeres ken ik verder niet, maar volgens mij gaan we nog wel meer van haar horen in de toekomst. Hoop ik althans!

Just one of the guys – Jenny Lewis

Toen ik op HelloGiggles (fantastische site trouwens) hoorde dat ‘my homegirl’ Kstew in een muziekclip meespeelde, drukte ik natuurlijk als de bliksem op play. Hoe kunnen mensen toch zeggen dat deze meid geen humor heeft? Ze speelt in deze clip echt zo leuk in op de lyrics en muziek, oh ja, en ze is gekleed als man – inclusief pornosnor! Ik moet altijd een beetje trots glunderen als ik haar in dit clipje zie.
De bijhorende song is iets speciaals maar o zo geniaal – om nog maar te zwijgen van de outfits en gitaar van de zangeres (en haar haar is zoooooo mooi). Kortom: love the whole vibe! Ook Anne Hathaway en Brie Larson maken trouwens deel uit van de ‘band’ in deze supertoffe feel good-clip. Watch it all the way through guys!

facebookbanner

2 thoughts on “Feel good music

  1. de laatste twee liedjes kende ik nog niet maar love them 😀 De laatste dagen kan Boom clap van Charli xcx vooral een lach op mijn gezicht toveren en het is tevens de soundtrack van tfios .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s